CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI TALLIN

1088 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI TALLIN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii ale produsului din imagine: Canapea TALLIN 3 locuri extensibila:Dimensiuni de gabarit: L 218 x A 90/117 x H 93 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 190 X A 117 cm.Canapeaua este extensibila si prevazuta cu lada pentru depozitare. Extinderea se face cu ajutorul balamalelor click-clack. Produsul este realizat din cherestea de fag cl B, PAL 16mm, placaj 15mm si 4 mm, PFL dur, aracet, chinga elastica, miez elastic din arcuri sinusoidale, carton dur, poliuretan, corovin, capse. Canapeaua este realizata in constructie nedemontabila. Picioarele sunt realizate din plastic.Tip material tapiterie: Stofa.Culoare tapiterie: Rosu.Stocul este limitat! Termenul de executie dupa epuizarea stocului este de 60 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate