Casa din busteni construita in mijlocul padurii

de Marcel Buciuman in Case ecologice

Daca in trecut o casa din busteni era un simbol al simplitatii, astazi o astfel de casa reprezinta mai degraba un lux pe care putini si-l permit. Dar si mai putini sunt insa cei care stiu sa le construiasca.

Iata de ce ne-am propus sa va prezentam o casa construita de o companie americana specializata in astfel de constructii, Timberwolf Hand Crafted, si care, credem noi, poate constitui o sursa de inspiratie pentru aceia care isi doresc o casa de vacanta intr-o zona montana impadurita, cat mai bine integrata in mediul inconjurator.

Exterior casa din busteni de lemn

Daca la peretii exteriori lemnul este stapanul absolut, la interior s-a optat pentru o combinatie de lemn si gips-carton pentru a obtine o atmosfera mai eleganta si contemporana. Stilul unitar al amenajarii nu are insa de suferit, intrucat finisajul peretilor este unul texturat si in culori cat mai apropiate de tema naturii.

In camere pardoseala este din lemn masiv in timp ce in bucatarie s-a ales o gresie ce aminteste de culorile padurii toamna. De altfel, spatiile vitrate generoase, cu tamplaria din lemn, interconecteaza spatiul bucatariei cu padurea din jur.

Interior casa din busteni de lemn Bucatarie casa din busteni de lemn

Dintr-o astfel de casa nu putea lipsi nici semineul pe lemne, finisat cu piatra naturala si lemn masiv rotund.

Semineu casa din busteni de lemn

Iar daca locuiti la bloc si nu aveti posibilitatea construirii unui cos de fum, puteti avea totusi un semineu asemanator, electric insa.

Semineu electric cu aspect rustic

Semineu electric cu aspect rustic

Click pentru detalii si pret!

In mijlocul sufrageriei troneaza masa cu un picior original realizat din partea inferioara a trunchiului unui copac, cu o parte din radacini la vedere.

Sufragerie casa din busteni

Masa rustica din lemn natur si blat din sticla

Masa rustica lemn natur si blat sticla

Click pentru detalii si pret!

Pentru ca o astfel de casa sa fie o reusita deplina trebuie acordata atentie tuturor etapelor, de la proiectare si executie pana la alegerea lemnului potrivit din padure sau intreaga amenajare exterioara din jur.

Exterior casa din busteni de lemn

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!