SET COLT EXTENSIBIL EMIL, LADA DEPOZITARE

2299 LEI 2069 LEI

SET COLT EXTENSIBIL LADA DEPOZITARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar extensibil, cu lada de depozitare (la partea de sezlong), din tesatura si piele ecologica rezistente la uzura, structura de lemn si PAL.

Confort sporit asigurat de interiorul pe arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica de densitate ridicata.

Functia de dormit se obtine prin tragerea de sub sezut a mecanismului pat. Coltarul este universal, sezlongul se poate monta pe dreapta sau pe stanga, in functie de dorinta clientului.

Atentionari: Produsul se livreaza in doua colete (partea cu functia de dormit si partea de sezlong) si necesita montaj. Picioarele se livreaza separat si necesita montaj usor de efectuat.

Dimensiuni:
Coltar: L=234cm/ H=73cm/ H sezut=42cm/ A sezut=65cm/ A sezlong=135cm, l brat=17cm (L=lungime, H=inaltime, H sezut= inaltime sezut, A sezut= adancime sezut, A sezlong= adancime sezlong, l brat= latime brat)
Suprafata extinsa(pat): L =200cm/ l =125cm (L=lungime pat, l= latime pat)

Garantie - 24 luni

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate