BAGHETA DECORATIVA POLISTIREN DM553 55X55MM

RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

Produsul nu mai este disponibil!
BAGHETA DECORATIVA POLISTIREN DM553 55X55MM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aplicarea unei baghete din polistiren extrudat reprezinta solutia cea mai simpla si eficienta pentru finisarea imbinarilor dintre tavan si peretii verticali.
Bagheta decorativa cu aspect estetic deosebit, cu un model floral in relief,recomandatapentru interioarele decorate in stil clasic.Fabricata din polistiren extrudat cu suprafata foarte fina si cu o buna aderenta la vopselele lavabile.Bagheta de culoare alba care nu necesita alte finisaje dupa montare, dar se recomanda sa fie acoperita cu aceeasi vopsea lavabila ca si tavanul pentru a conferi un aspect uniform al imbinarilor.Nu necesita instrumente specializate pentru taiere, dimensiunile pot fi ajustate cu un cutit sau un cutter.Pentru o buna rezistenta in timp la eventuale socuri mecanice, se recomanda lipirea cu Adeziv FixPrix pentru polistiren, urmata de finisarea cu vopsea lavabila colorata.
Alte detalii si sugestii de utilizare puteti regasi in articolul dedicat de pe blogul Traget:-"Design interior: decorare pereti cu bagheta din polistiren extrudat"

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate