TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT (POLISAT) 40.6X20.3X1.2CM

100,80 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TRAVERTIN CLASSIC CROSS CUT (POLISAT) 40.6X20.3X1.2CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Puteti schimba radical aspectul unei incaperi inlocuind banalele placi de gresie si faianta cu placi din Travertin Classic Cross Cut (Polisat) 40.6x20.3x1.2cm. Cu precadere, aceste placi pe taietura clasica, de calitate superioara, vor da intregului proiect o nota de bun gust.

Caracteristici
Aceste placi vin pe dimensiunile 40,6 x 20,3 centimetri si va permit sa oferiti profunzime unui spatiu mai dificil de pus in valoare. Taietura clasica este mereu o optiune eleganta, ce confera luminozitate spatiului vizat.

Utilitate
Recomandam folosirea acestor placi pentru proiectele de placare a spatiilor precum bucatarii, bai, holuri, livinguri. Nu trebuie sa va limitati doar la placari orizontale, acest produs fiind versatil si usor adaptabil si la proiectele pe plan vertical.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Classic Extra Light este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.


*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate