BAGHETA DECORATIVA POLISTIREN G50 50X50MM

6,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

BAGHETA DECORATIVA POLISTIREN G50 50X50MM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aplicarea baghetei de polistiren extrudat reprezinta solutia cea mai simpla si eficienta pentru finisarea imbinarilor dintre tavan si peretii verticali.Este ideala atat pentru interioarele decorate modern, cat si pentru cele clasice.Fabricata din polistiren extrudat cu suprafata foarte fina ce prezinta o buna aderenta la vopselele lavabile.Bagheta de culoare alba care nu necesita alte finisaje dupa montare, dar se recomanda sa fie acoperita cu aceeasi vopsea ca si tavanul pentru a conferi un aspect uniform al imbinarilor.Nu necesita instrumente specializate pentru taiere, dimensiunile pot fi ajustate cu un cutit sau un cutter.Pentru o buna rezistenta in timp la eventuale socuri mecanice, se recomanda lipirea cu Adeziv FixPrix pentru polistiren.
Alte detalii si sugestii de utilizare puteti regasi in articolul dedicat de pe blogul Traget:-"Design interior: decorare pereti cu bagheta din polistiren extrudat"

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate