PIATRA DECORATIVA - NAVARRA

25 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la STAR STONE SRL - Oradea

PIATRA DECORATIVA - NAVARRA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Piatra decorativa - Navarra

Piatra decorativa Navarra este un produs panelat punerea lui in opera fiind extrem de usoara, poate fi folosita atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori, placarea gardurilor, cramelor. Navarra este un produs ce confera eleganta si frumusete oricarei suprafete

Se realizeaza randamente excelente datorita reduceri costului de punere in opera. Navarra este un produs ce confera eleganta si frumusete oricarei suprafete.
 

Tipul de piatraDimensiuniGreutate Culori disponibile Ambalaj
Pizzara500 x 150 x 35 - 50 mm
300 x 150 x 35 - 50 mm
200 x 150 x 35 - 50 mm
50 kg / m2.Navajo, GoldPalet 20 m2

Caldura, frumusetea si prestigiul unei pietre naturale dar mult mai usoara, mai simplu si mai rapid de montat. Fabricate beton ultrausor extrem de rezistent produsele Star Stone sunt replici rafinate a pietrelor naturale reusind sa redea cu foarte mare precizie chiar si cele mai fine detalii. Produsele Star Stone au caracterisiticile superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absorbtiei de apa deci a rezistentei la inghet/dezghet.

  • Nu este necesara o fundatie speciala deoarece produsele noastre sunt cu pana la 50 % mai usoare decat piatra naturala.
  • Pot fi instalate pe caramida, beton, placi BCA, plasa metalica sau lemn, conferind standarde noi atat in reamenajarea constuctiilor vechi, cat si a celor noi.
  • Cheltuieliile de manipulare sunt cu 25 pana la 50 % mai mici decat la piatra naturala.
  • Tehnica de aplicare usoara (nu sunt necesare cunostinte speciale)
  • Procentul de pierderi la taiere este in jur de 2 % in comparatie cu minim 10 % la piatra naturala.
  • Exista elemente pentru colturi ceea ce confera rezultate optime.
  • Nu este necesara o ingrijire sau o intretinere speciala.
  • Materii prime de cea mai buna calitate.

Aceste beneficii combinate cu o bogata paleta de stiluri si culori fac din produsele noastre solutia perfecta pentru viitoarele dvs. proiecte.

 

Contacte - STAR STONE SRL:

Telefon fix: 0259422088

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate