TAPET DECORATIV NIKY DECOR

350 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

TAPET DECORATIV DORMITOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tapet La Veniziana-2-53140 .Tapet decorativ pentru dormitor,tapet lavabil de perete,Tapet modern pt. living si dormitor, Tapet de lux cu catifea.Colectia este foarte bogata in diverse variante de modele:dungi,damasc,desene florare si abstract.
Datorita acestei diversitati puteti alege tapetul care se potriveste interiorului locuinteti dvs. Pentru toata colectia de tapet accesati Niky Decor.

Când amenajarea si renovarea incaperilor este finalizată, proprietarul casei trece la etapa finală a decorării interioare. Pentru a nu pierde timpul în căutarea unor lucruri bune în cele mai apropiate magazine, experții vă recomandă să mergeți imediat la un importator de mobilier italian.
Stilul italian nu poate fi rezumat în două cuvinte. Acest stil exploziv constă în aroma, tradițiile și cultura unei țări fierbinți, temperamentul și emoțiile italienilor. Pentru toate acestea, europenii reținuți apreciază foarte mult tot ceea ce este făcut de mâinile maeștrilor italieni. Solutii amenajari si decoratiuni interioare pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene.
Modele de mobilier pentru casa, la fel ca noile stiluri vestimentare, sunt nestatornice. Dar, indiferent de tendințele populare, fiecare fabrică de mobilă din Italia oferă soluții proprii, cu o predominanță a stilului milanez recunoscut.
Într-un Showroom de design, sunt prezentate de obicei zeci de piese de mobilier, care pot fi aranjate frumos nu numai în sufragerie, ci și în dormitor, bucătărie și camera copiilor sau hol de intrare in casa. Liniile bogate conțin toate produsele necesare pentru interiorul casei: diverse tipuri mobilier de la dulapuri pentru dormitor, paturi tapitate, seturi de living, fotolii, pufuri, canapele, colțare moderne, seturi de dormit, accesorii și lămpi.
Printre astfel de varietate de colecții, este foarte posibil să descoperi atât un model ieftin dintr-o linie de mobilier din Italia, lansat în producția de masă, cât și proiecte exclusive realizate la comandă.

Descopera proiecte de design interior pentru resedinte private si spatii comerciale in Ploiesti realizate de firma Nobili Design cu materiale si mobilier premium import Italia.

Dimensiuni - 5,3 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate