NIKY DECOR

Constanta

Firme

Contacte - NIKY DECOR

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Suntem specializati in servicii complete de amenajari interioare, design interior, decoratiuni, finisaje, proiectare interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale.

Suntem importatori de materiale pentru interioare:parchet din lemn (incalzire in pardoseala), panouri 3D, profile de tavan, corpuri de iluminat (lustre, lampadare, candelabre, plafoniere, veioze), tapet decorativ lavabil.

Oferim clientilor prin serviciul de design interior si proiectare mobilier posibilitatea de a comanda mobila stilul calsic (baroc) si modern pentru bucatarie, living, dormitor, canapele si coltare din stofa sau piele naturala direct de la producatorii de mobilier in Constanta sau din Italia cu care avem parteneriat.

Dotari si echipamente textile hoteluri, restaurante, pensiuni.
Lenjerii de pat Hotel,lenjerii de pat damasc, lenjerii bumbac,cuverturi de pat,perne din puf si pene,pilote matlasate,husa protectie saltea.
Servicii profesionale de amenajari interioare, proiectare mobila, decoratiuni interioare, Design interior Constanta pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale.
Design interior case de lux .

Daca ati visat mult timp ca locuinta dvs. nu era doar un set de camere, ci un proiect real de design interior profesional in Bucuresti, atunci ati ajuns la locul potrivit. Studio design Gabriela Design va va ajuta sa rezolvati aceasta problema!
Avantajele comandarii unui proiect de design interior
In dezvoltarea unui proiect de design interior, este implicata o echipa profesionista formata din arhiteecti si designeri care functioneaza pe mai multe principii:
Ergonomie maxima.
Fiecare element trebuie sa aiba un loc propriu, ceea ce determina cea mai mare functionalitate a acestuia. Aceasta se refera la elemente mici, precum si la mobilier si echipament. Prin urmare, sarcina de proiectare arhitecturala este obligatorie - va fi pusa in aplicare de catre arhitecti, formand un model 3D.
Respectarea normelor si regulilor.
Trebuie reamintit faptul ca o parte din proiectul de design interior nu este doar componenta estetica vizuala, potrivire si aranjarea mobilierului, dar, de asemenea, se ia in considerare siguranta.
Documentatia trebuie sa includa elementul de costuri pentru toate materialele, echipamentele si mobilierul.
Controlul calitatii. Odata ce ati semnat un contract de proiectare, designerii incep sa creeze un model 3D al casei dvs. Dupa aprobarea sa, incepe punerea sa in aplicare si in acest stadiu, va puteti relaxa complet, totul va fi controlat de managerul care se va ocupa proiectului dvs.
Toate etapele sunt coordonate intre ele si ar trebui sa fie realizate de o echipa profesionista si armonioasa.
Etapele dezvoltarii proiectului de proiectare
Indiferent de complexitate, etapele de proiectare ale proiectului nu se schimba si reprezinta piatra de temelie a succesului intregii lucrari:

Etapa 1. Se introduc datele tehnice - masurarea camerei, se elaboreaza un plan pentru proiectul de proiectare, se aloca zone functionale din incinta.
Etapa 2. Este elaborata vizualizarea 3D a proiectului, sunt furnizate mai multe optiuni, indicand materialele, culorile etc. utilizate.
Pasul 3. Format documentatia de proiect, luand in considerare toate tipurile de modificari: transfer de partitia / demolare, pardoseli desene pe mai multe niveluri, plasarea de circuit electric, prize, intrerupatoare; o lista completa a specificatiilor materialelor care vor fi utilizate pentru reparatii.
Etapa 4. In conformitate cu specificatiile disponibile, furnizati clientului mostre de materiale de finisare si de constructie, elemente decorative. In plus, pot fi emise contacte ale furnizorilor, care au fost testate de ani de zile de cooperare fructuoasa si ofera reduceri bune.
Etapa 5. Ofera supravegherea autorului, adica control deplin asupra implementarii tuturor fazelor de lucru - de la inceput si pana la punerea in functiune a instalatiei.
Doar respectand ordinea si calitatea implementarii fiecarei etape, este posibil sa se obtina un rezultat foarte bun.

Structura documentatiei de proiect
Componenta completa a documentatiei de proiect se formeaza dupa cum urmeaza:

Un model 3D al tuturor spatiilor din apartament este creat,
Sunt pregatite desene si scheme care vor fi folosite de arhitecti si constructori.
Lista contine, de asemenea, o varietate de documente de licentiere si confirmarea respectarii tuturor codurilor de constructie si a standardelor tehnice.
Stilul clasic pentru interioare sa format in timpul luxului palatelor din secolele 16-18. El se bazeaza pe imagini vechi ce au fost stabilite, simplu si usor de inteles prin forma, armonie, simetrie, stralucire, har, solemnitate si bogatie, fara de care este pur si simplu imposibil sa ne imaginam un interior intr-un stil clasic.
Interiorul clasic modern difera semnificativ de salile de palat, dar principalele traditii si caracteristici au supravietuit pana in prezent.
In ciuda aparitiei unor noi stiluri de design interior, clasicul este inca relevant. Acest stil este folosit pentru proiectarea de case, vile, apartamente hoteluri, restaurante si alte spatii.
Podelele sunt realizate din materiale naturale de calitate - lemn si marmura. Desigur, ele sunt foarte scumpe, astfel incat producatorii moderni isi ofera imitatia. Camera, decorata intr-un stil clasic, trebuie sa aiba forma dreapta, clara. Peretii sunt de obicei decorati in culori deschise, de obicei intr-o schema de culori alb, crem, sau bej. De asemenea stilul clasic a permis utilizarea de nuante nobile - burgund, albastru, verde. Culoarea peretilor ar trebui sa se armonizeze pe deplin cu umbra elementelor decorative, a stucului, aurizarii, care infrumuseteaza din abundenta interiorul clasic.

Faceti o camera mai mare si mai solemna cu ajutorul coloanelor decorative. Ele pot fi facute din ghips, marmura, granit sau polimer dur. Nu uitati ca coloanele atrag multa atentie, astfel incat acestea ar trebui sa fie perfecte. Adaugati un interior clasic de eleganta si de lux va ajuta perdele grele cu draperii, franjuri si perii. Umbra lor poate fi de culoare alb bej, auriu, galben pal, crem, albastru moale sau roscat. Ele pot fi monofonice sau au un model restrans, abia vizibil.
Cand creati un interior clasic, acordati atentie fiecarui lucru mic. Vaze frumoase in stil vechi, picturi, candelabre si diverse ornamente antice vor deveni decoratiuni frumoase. Nu uitati ca stilul clasic nu se potriveste bine cu tehnologia moderna. Prin urmare, "ascunde" televizorul si centrul de muzica in interiorul mobilierului sau in nise.
Designul casei in stil clasic implica, in primul rand, concepte precum luxul, standardul, inteligenta, retinerea, eleganta. Datorita caracteristicilor sale, acest stil nu a iesit din moda.

Formarea stilului clasic a durat intre secolele 16 si 18. A fost un moment de lux al palatului. Stilul clasic modern a pastrat caracteristici si idei traditionale. Deoarece luxul este principala caracteristica a stilului clasic, sunt folosite materiale si mobilier scumpe (lemn pentru productia sa este selectat din rase valoroase). Cunoscatorii artei prefera mobilier antic.

Pentru podea folositi un material natural, cum ar fi o marmura, gresie cu apect de marmura sau parchet din lemn natural, stratificat. Paleta de culori a camerei ar trebui sa fie in armonie cu elementele decorative - mozaicuri, picturi aurite, oglinzi, sfesnici, candelabre, ornamente cornise decorative. Este de dorit ca nuantele sa fie calme, nobile. Daca spatiul permite, puteti decora camera cu coloane sau pilastri decorativi. Eleganta va fi oferita de draperii clasice cu franjuri sau ciucuri Toate tehnologiile moderne sunt ascunse pe cat posibil in nise speciale sau in mobilier.

Dormitorul clasic - o atmosfera reala
Designul casei in stil clasic are o caracteristica, ca tapet intr-o banda. Astfel de imagini de fundal nu isi pierd relevanta. Interiorul dormitorului este facut in nuante de lumina intunecate. Deoarece designul casei in stilul clasic presupune o abundenta de lumina, in plus fata de candelabru, se folosesc si lumini de perete. Aceasta solutie de iluminare corecta face dormitorul calm si luxos. Patul pentru un astfel de dormitor poate fi ales ca de obicei, si decorat cu sculptura, forjare. Depinde de interior, daca este echipat cu diferite articole de lux si mobilier, este mai bine sa diluezi aspectul general al unui pat simplu. In cazul in care clasicele in dormitor sunt prezentate usor, atunci un pat respectabil va fi un accent de stil excelent.

Baia nu face exceptie!

Designul casei in stil clasic este folosit si pentru bai. Culorile folosite in decorarea zidurilor marturisesc nobletea stilului, splendoarea sa. Baia este decorata cu picturi mici, dar elegante, care subliniaza din nou stilul ales al interiorului. Folosit iluminat suplimentar pentru a da baie usoara.
Bucataria este decorata in culori traditionale clasice, adica in alb. Aceasta adauga bucataria si mai mult spatiu si aerisire. Interiorul acestei camere are accente luminoase sub forma de albastru. Datorita acestui aspect, bucataria arata mai plina de viata si mai interesanta. Pentru a obtine lumina suplimentara pe peretii bucatariei, lampile sunt atarnate, accentuand fiecare zona. Tehnologia este construita in fatadele de mobilier, in acest sens, armonie generala a interiorului nu este incalcat.

Sala de mese ar trebui sa continue interiorul bucatariei, care are un aspect general si o directie. In aceasta camera exista o abundenta de lumina datorita ferestrei, candelabru cu mai multe lanterne si diferite lampi. Oglinda aici joaca, de asemenea, un rol, este destinat pentru un accent de stil. Claritatea liniilor, un minim de mobilier este urmarita.

Camera de zi si stilul clasic - lux fermecator
Elementele decorative si mobila pun accentul pe luxul existent. Stucco molding cu culoarea cortinei moale confera interiorului o atmosfera confortabila si calma. O vedere antica a candelabrului face ca camera sa fie maiestuoasa si mai rafinata, astfel incat in interiorul acestui stil este dat un loc central. Forma sa sub forma de sfesnici introduce o nota de impunere. Camera de zi a fost luminata maxim, are o lampa de podea, care seara va va permite sa vedeti toata frumusetea acestui interior, facuta de Studio de Design Interior, portofoliu design interior case.

Datorita stilului clasic, puteti obtine armonie completa in tot, in fiecare detaliu. Mobilierul tapitat este ales simplu si confortabil, culoarea sa luminoasa adauga sensibilitatea camerei de zi. Camera este clara si liniara, care este o caracteristica a acestui stil. Aici clasicul este mai conectat cu modernitatea.

Coridorul si holul sunt simplitate si moale
Sala de la etajul al treilea al unei case de tara in suburbii: coridor si vestibul
Aici, designul casei in stil clasic poate fi urmarit pe tot parcursul - in decorarea tavanului, peretilor, pardoselii, in anumite accesorii. Toate acestea creeaza o armonie unica. Absenta de detalii inutile vorbeste despre confortul si functionalitatea acestui interior. Deoarece in aceasta camera oaspetii sunt bineveniti, ar trebui sa fie cat mai practic si mai confortabil posibil. Se alege o podea care acopera tiglele, deoarece este potrivita atat pentru stilul clasic cat si pentru designul existent. In plus, faciliteaza curatarea si ingrijirea dvs., ceea ce este important pentru astfel de spatii, cum ar fi o sala de intrare si un coridor.
Studiul este decorat cu draperii frumoase, care ofera un interior usor. Designul acestei camere este accentuat de un candelabru de cristal elegant, oferind camerei un sublim si grandoare. Bej canapea in combinatie cu culoarea intunecata a dulapurilor, plafonul usor si draperia face aspectul camerei un castig-castig si elegant. Stucul, completat cu mobilier scump, adauga un lux fara precedent. Auritul, impreuna cu stucul, atesta clasicismul francez. Daca doriti, designul poate fi completat cu un semineu intr-un stil clasic care aduce confortul casei.


Terasa sau veranda este un loc special in casa. Pentru a admira peisajele de deschidere, aveti nevoie de conditii confortabile care pot fi create cu ajutorul unui stil clasic. O astfel de terasa poate sublinia in mod avantajos statutul proprietarilor de case.
Pentru verande creeaza ziduri conditionate, de exemplu, sub forma de balustrada. Parapetele pot fi fabricate din lemn, piatra naturala, pot fi folosite detalii despre forjarea artei. Zona care a ramas poate fi atinsa cu draperii cu perii sau plante de alpinism. Ambele sunt excelente pentru un stil clasic. Pentru fanii solutiilor de proiectare, grile metalice potrivite cu design decorativ. Veranda si terasa ar trebui sa fie spatioase, maxim iluminate. Pentru iluminare suplimentara sunt necesare pereti de perete. Sconcesul trebuie facut in stil antic. Aranjamentul lor ar trebui sa corespunda simetriei deschiderilor ferestrelor. Stilul clasic a permis constructia unei verande semi-inchise si inchise. Pentru a accentua stilul clasic al terasei, aveti nevoie de constructii arcuite situate la intrarea in camera, coloane. Totul este stabilit in conformitate cu regulile de simetrie. Elementele decorative pot fi prezentate cu vase decorate cu flori proaspete. Pe veranda este nevoie de mobilier. Ar trebui sa se potriveasca cu schema de culori a restului mobilei din casa. Puteti cumpara produse forjate sau impletite, deoarece acestea sunt armonios aruncate pe veranda si pe terasa. Tabelul este de obicei selectat intr-o forma rotunda sau ovala. Nu uita de perne mici care au un stil cu o fata de masa, perdele, servetele. Tabelul este de obicei selectat intr-o forma rotunda sau ovala. Nu uita de perne mici care au un stil cu o fata de masa, perdele, servetele. Tabelul este de obicei selectat intr-o forma rotunda sau ovala. Nu uita de perne mici care au un stil cu o fata de masa, perdele, servetele.

Nu exista tonuri luminoase, evocatoare in camera copiilor. Prin urmare, se deosebeste printr-un har si har cu adevarat clasic. Culorile din interior sunt foarte moi si moi. De asemenea, in centrul atentiei se afla un candelabru elegant, care accentueaza acest stil. Mobilierul este decorat cu modele clasice. Decorarea peretilor, a tavanului si a podelei este simpla, dar este perfect adaptata stilului. Pe podea aveti nevoie de un parchet sau o placa de parchet. Utilizarea stucului si a perdelelor confera aerisirea camerei copiilor. Camera ar trebui sa aiba ferestre mari si o multime de spatiu.

Astfel, designul casei in stil clasic va crea o atmosfera armonioasa plina de liniste si confort. Interior nu va arata monoton, daca folositi pictura, ornamente. Acordati o atentie corespunzatoare mobilierului si finisarii peretilor si podelelor. Nu uitati de abundenta iluminarii. Ar trebui sa se tina cont de faptul ca in stilul clasic nu va fi posibil sa se exprime auto-exprimarea, va fi necesar sa se pastreze in cadrul traditiilor si anumitor reguli, fara de care acest stil nu va arata bine.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter