NIKY DECOR

Constanta

Firme

Contacte - NIKY DECOR

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Suntem specializati in servicii complete de amenajari interioare, design interior, decoratiuni, finisaje, proiectare interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale.

Suntem importatori de materiale pentru interioare:parchet din lemn (incalzire in pardoseala), panouri 3D, profile de tavan, corpuri de iluminat (lustre, lampadare, candelabre, plafoniere, veioze), tapet decorativ lavabil.

Oferim clientilor prin serviciul de design interior si proiectare mobilier posibilitatea de a comanda mobila stilul calsic (baroc) si modern pentru bucatarie, living, dormitor, canapele si coltare din stofa sau piele naturala direct de la producatorii de mobilier in Constanta sau din Italia cu care avem parteneriat.

Suntem furnizori de materiale textile decorative, materiale tapiterie canapele, stofa tapiterie ignifugata, stofa mobila clasic, baroc, stofa tapiterie canapele, piele ecologica, piele tapiterie, imitatie de piele, piele tapiterie ignifugata, piele naturala, perdele si draperii, draperii black-out, draperii ignifugate.

Dotari si echipamente textile hoteluri, restaurante, pensiuni.
Lenjerii de pat Hotel,lenjerii de pat damasc, lenjerii bumbac,cuverturi de pat,perne din puf si pene,pilote matlasate,husa protectie saltea.
Servicii profesionale de amenajari interioare, proiectare mobila, decoratiuni interioare, Design interior Constanta pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale.
Design interior case de lux

Vezi toate ofertele companiei