PLINTA ALBA DIN POLIURETAN

53 RON

(Pretul contine TVA)

De la VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI - Ramnicu Sarat

PLINTA ALBA DIN POLIURETAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Plintele decorative din poliuretan de culoare alba vor reprezenta de fiecare data cea mai buna alegere, aratand spectaculos, indiferent de stilul ales de amenajare. Plintele FabricaDeProfile se livreaza in varianta preamorsata, putandu-se vopsi ulterior in orice nuanta dorita, cu orice tip de vopsea pe baza de ulei sau apa.

Lungime 2000mm , latime si inaltime variabile in functie de modelul ales .

Sunt ideale pentru toate modelele de podele, indiferent daca este vorba despre parchet, mocheta, gresie sau linoleum. La colturi se taie la unghi de 45 de grade, si se chituiesc, nemaifiind necesare piese de imbinare. Majoritatea plintelor sunt prevazute in spate cu spatiu pentru ascunderea cablurilor.

Plintele decorative sunt rezistente la umiditate, putand fi montate fara probleme in bai si in incaperi cu umezeala, sunt rezistente la socuri(de exemplu, lovituri cu aspiratorul) si sunt suficient de flexibile pentru a se mula pe perimetrul peretilor, chiar si cand acestia nu sunt drepti.

Livrare in toata tara prin curier .

Contacte - VINDEM-IEFTIN.RO CASA DE COMENZI:

Telefon fix: 0238560000

Telefon mobil: 0784433857

Web: vindem-ieftin.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate