NIVELARE GRESIE

37 RON

(Pretul contine TVA)

De la SCHNEIDER SOLUTIONS - Iasi

NIVELARE GRESIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sistemul SLT pentru nivelare gresie, nivelare faianta, precum si alte tipuri de pardoseli ca marmura, granit, travertin este o inovatie revolutionara ce ajuta atat la montajul rapid a placilor de orice fel cat si la obtinerea unei planeitati perfecte.
Sistemul pentru montaj este recomandat mai ales pentru placi de dimensiuni mari, pentru suprafete largi, pentru diferite grosimi. Sistemul profesional pentru planteitate perfecta este compuns din trei elemente astfel:

- clips nivelare gresie sau distantiere nivelare gresie, acestea avand si rol de distantierele clasice.
Acestea se pot utiliza pentru placi ceramice de grosimi cuprinse intre 5 - 16 mm si se poate obtine un rost de 1 mm. Clipsurile sunt ambalate la pungi de 100 bucati.
- pene nivelare gresie sau pene gresie ce se folosesc la mai multe instalari. Penele utilizare la sistemul de nivelare a placilor ceramice sunt ambalate la pungi de 100 bucati.
- pentru nivelarea unor suprafete mari recomandam si utilizarea clestelui reglabil pentru pardoseli respectiv pentru a clestelui pentru pereti verticali.
Comenzi si detalii suplimentare puteti obtine la telefon 0771 705 133 respectiv pe www.slt.ro

Dimensiuni - 100x50 cm

Contacte - SCHNEIDER SOLUTIONS:

Telefon mobil: 0771705133

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate