VOPSEA PENTRU CADA FONTA PENOSIL PREMIUM BATH COATING

124 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

VOPSEA PENTRU CADA FONTA PENOSIL PREMIUM BATH COATING
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Vopsea pentru cada fonta Penosil Premium Bath Coating
Vopsea pentru cada fonta Penosil pe baza de apa, care se poate utiliza pentru reconditionarea oricaror suprafete emailate. Nu se recomanda aplicarea pe cazi din tabla, acrilat, plastic, deoarece aceste materiale nu au aceeasi rigidititate ca a fontei. Pe perioada aplicarii nu prezinta miros, este igienica, iar dupa uscare pelicula finala poate intra in contact cu alimentele. Pelicula finala are o rezistenta antibacteriala si la mucegai foarte buna, rezista la temperaturi de pana la 120 de grade Celsius, iar rezistenta la spalare este de peste 10 000 de cicluri.Ambalajul contine ingredientele necesare vopsirii unei cazi: -1 set - grund si agent de intarire a grundului.-1 set - email si agent de intarire a emailului.-Bat pentru amestecare - 2 buc.-Manusi de protectie -1 pereche.-Cilindru din spuma poliuretanica - 2 buc.-Maner rola vopsire - 1 buc.-Rola vopsire - 2 buc.-Smirghel - 1 buc.-Instructiuni de aplicare - 1 buc.Instructiuni de utilizarePregatirea suprafetei
Degresati si indepartati murdaria si praful de pe suprafata cazii. Slefuiti suprafata cu smirghelul furnizat impreuna cu vopseaua (inclus in kit). Nu incepeti aplicarea imediat dupa slefuire si curatarea prafului, deoarece praful care inca mai pluteste in aer se va aseza ulterior pe suprafata grundului.Aplicarea grunduluiAdaugati activatorul in compusul de baza si amestecati foarte bine.In cazul aplicarii cu rola, puteti sa turnati amestecul direct in cada, deci nu veti mai avea nevoie de o tava speciala.Aplicarea vopseleiVopsirea se va face la 12-24 de ore dupa aplicarea grundului. Adaugati activatorul in compusul de baza si amestecati foarte bine.Aplicati vopsea pentru cada cu o rola fara fibre desprinse din material sau cu o pensula de buna calitate.In cazul aplicarii cu rola, puteti sa turnati o parte a amestecului direct in cada, pentru a usura munca.Cada va fi gata de utilizare dupa 7 zile - la o temperatura de uscare de aproximativ 20 de grade Celsius si o umiditate relativa de 80%. Uneltele utilizate la vopsire se vor spala cu apa si sapun imediat dupa utilizare, iar apoi se va utiliza un diluant pe baza de xilen. Producator: Penosil. Alte caracteristici tehnice si instructiuni de aplicare puteti afla descarcand Fisa tehnica Vopsea pentru cada fonta Penosil Premium Bath Coating atasata mai jos.

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate