VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU INTERIOR SAVANA CU TEFLON 2.5L

50,34 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU INTERIOR SAVANA CU TEFLON 2.5L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descriere: 
Vopsea superlavabila pentru interior pe baza de copolimeri acrilici în dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali. Are o putere de acoperire exceptionala si excelenta aplicabilitate. Formeaza pelicule superlavabile, rezistente la patare si murdarire si permeabile la vaporii de apa, asigurând respiratia peretilor. Se poate nuanta cu savana coloranti pentru vopsea lavabila.

Utilizare:
Se utilizeaza pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gips – carton, gleturi, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale). Se poate reacoperi cu alte produse lavabile.

Pregatire produs:
Diluant: apa; 
Diluare: stratul 1 - vopsea diluata cu cca. 10% apa;
stratul 2 (final) - vopsea nediluata sau diluata cu cca. 5% apa;
Dilutia este raportata la masa (kg) produsului; 
Reglarea dilutiei se face prin testarea aplicarii in conditii reale, pe o suprafata de 1-2 mp inainte de inceperea lucrului pe toata suprafata;Se omogenizeaza bine înainte de utilizare;Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs sau amestecul unor loturi diferite.

 

Straturi recomandate la aplicare: 2

 

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate