TENCUIALA DECORATIVA MINERALA WEBER MIN 100 WEBER MIN 100 - K 2

22,05 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

TENCUIALA DECORATIVA MINERALA WEBER MIN 100 WEBER MIN 100 - K 2
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Compozitie

Pulbere de culoare alba pe baza de ciment alb var adaosuri minerale si continut de rasini sintetice de calitate profesionala hidrofob cu aderenta mare la suport.

Disponibil in granulatie de 3 mm rolare-3R 2 mm aglomerat-2K si respectiv 1 5 mm aglomerat - 1 5K.Culori

Tencuiala decorativa este disponibila in culoarea alba.Ambalare

Sac de 20 kg

Paleti de 1080 kg (54 saci)Suprafata pe care se aplica

Pentru pereti exteriori si interiori. Recomandata pentru aplicarea pe izolatii termice exterioare.Pregatirea suportului

Suprafata suport trebuie sa fie curata nedeformabila uscata si fixa iar denivelarile sa nu fie mai mari de 1 mm. Inainte de aplicarea tencuielii weber MIN 100 se verifica absorbtia suportului iar in cazul in care acesta este cu absorbtie mare (tencuiala veche tinci-uri etc) sau absorbtie foarte redusa se trateaza suportul cu un strat de weber G700 - grund pentru amorsaj. Grundul se aplica cu minim 5-7 ore inaintea tencuielii weber MIN 100. Amorsa cu weber G700 se recomanda si atunci cand se aplica pe termoizolatii.Mod de preparare si de lucru

Preparare: Se toarna continutul unui sac in cca 5.5 litri de apa si se omogenizeaza manual sau mecanic cu ajutorul unui mixer electric pana la obtinerea unei paste omogene. Dupa obtinerea pastei aceasta se lasa timp de 5 minute dupa care se reamesteca 30 de secunde.

Aplicarea: Se intinde materialul weber MIN 100 pe suprafata suport cu ajutorul unei gletiere din inox in grosimea celei mai mari granule din material (1.5- 2- 3 mm in functie de granulatie) .Recomandari:

Pentru obtinerea cat mai usoara a structurii aplicarea trebuie sa fie facuta in strat cat mai subtire. Obtinerea structurii: - pentru obtinerea structurii tip "zgariat" "scoarta copac" materialul aplicat - 3R- se driscuieste cu o drisca de plastic in sens liniar sau circular dupa cca 5-15 min de la aplicare - in functie de conditiile meteorologice (cand nu se mai lipeste de gletiera de plastic) - pentru obtinerea structurii "bob orez" "aglomerat" - granulatiile 1.5K si respectiv 2K se driscuieste circular imediat dupa aplicare.

La imbinarea dintre doua suprafete de finisat trebuie folosita metoda "umed pe umed" pentru a preveni aparitia diferentelor de structura.Recomandari

Temperatura de lucru este de minim +5°C si de maxim +30°C.

in timpul lucrarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii.

Materialul folosit si suprafata placata nu au voie sa fie expuse inghetului sau ploii timp de 24 de ore de la aplicare.

Pe vreme rece si cu umiditate ridicata dibluirea placilor termoizolante lipite se face numai dupa asteptarea unui interval de timp potrivit (dibluire de proba).Caracteristici de utilizare

Se poate aplica peste sistemul de izolatie termica peste tencuiala de baza sau pe tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci.

Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 200C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza iar mai scazute maresc acesti timpi.Date tehnice

Aderenta la suport ≥0 20 N/mm2

Coeficientul de permeabilitate la vapori de apa µ ≈ 12

Rezistenta mecanica la compresiune: ≥ 2N/mm2

Rezistenta mecanica la intindere din incovoiere: ≥ 1N/mm2

Timp de punere in opera: 1.5 - 2 oreTermen de valabilitate

12 luni de la data fabricatiei in locuri ferite de inghet si temperaturi ridicate.Consum

2.4-2.6 kg/m2 granulatie fina K1.5 mm

2.8-3.1 kg/m2 granulatie medie K2 mm

2.6-2.8 kg/m2 rolare R3 mm


Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate