VOPSEA ACRILICA OSKAR AQUA MATT NEGRU MINIMALIST 0.6L

29,50 RON

(Pretul contine TVA)

De la TRAGET - Galati

VOPSEA ACRILICA OSKAR AQUA MATT NEGRU MINIMALIST 0.6L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Vopsea acrilica Oskar Aqua Matt Negru
Vopsea acrilica Oskar pe baza de apa utilizata pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, lemn, ceramica, polistiren sau zidarie. Idealapentru crearea de decoratiuni cu aspect chalkboard - recomandari in aceasta directie puteti regasi in articolul Cum sa faci o tabla de scris decorativa. Aspectul mat si catifelat al peliculei o recomanda pentru utilizarea in tehnici decorative specifice Creative Art si Hobby, Vintage sau Shabby Chic pentru mobilier si decoratiuni interioare.Utilizata atat pentru suprafete noi, cat si pentru cele care necesita revopsire. Tonurile colorate pot fi utilizate si pentru acoperirea corpurilor de incalzit. Se poate colora computerizat sau manual, cu Pigment Oskar pentru vopsea lavabila. Prezinta o buna rezistenta la intemperii, la apa si chiar la solutii slabe alcaline sau saruri. Are o duritate buna, e rezistenta la lovire, zgariere si socuri mecanice.Consum: 0.1 l/mp/strat.Randament: 10 mp/l/strat.Se aplica cu pensula si trafalet sau prin pulverizare. Sistem recomandat:-1 strat de amorsare in functie de suprafata suport - Grund lemn pe baza de apa Oskar, Grund anticoroziv pentru metal Dankesau Amorsa vopsea lavabila Danke.-1/2-3 straturi finisajVopsea acrilica Oskar Aqua Matt.- Daca doriti o protectie suplimentara a stratului final de vopsea, va recomandam sa aplicati un strat sau doua de Oskar Aqua Lac Incolorpe baza de apa.Termenul de valabilitate este 3 ani de la data fabricatiei, cu conditiile respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.
Alte detalii si exemple de utilizare puteti regasi in urmatoarele articole de pe blogul Traget:- "Idei de cadouri pentru Dragobete si Ziua Indragostitilor" - "Design interior: Caloriferele, doar obiecte utile sau decoratiuni interioare?" - "Decoratiuni interioare: Scarita IKEA, de la util la decoratiune" - "Reciclare - tehnica servetelului pe obiecte din sticla" Va oferim consultanta gratuita pentru alegerea vopselei adecvate si pregatirea corecta a suprafetei suport. Cum puteti beneficia de aceasta consultanta gratuita? Simplu:dati click pe tab-ul Scrieti o recenzie:Pozitionarea acestui tab este indicata in urmatoare imagine: Dupa ce ati accesat acest tab, mai trebuie doar sa scrieti un comentariu cu intrebarile si detaliile referitoare la acest produspe care doriti sa le clarificati. Veti primi raspunsul tot in campurile cu comentariile produsului, sau in scris la adresa de e-mail pe care ne-o veti comunica.

Contacte - TRAGET:

Telefon mobil: 0724333630

Web: www.traget.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

Lemn compozit

Articole recomandate