TIGLA CERAMICA ITALIANA SERIA TE. SI. WINTER - TIGLA TIP OLAN

10 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

TIGLA CERAMICA ITALIANA SERIA TE. SI. WINTER | TIGLA TIP OLAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tigla ceramica italiana seria Te. SI. Winter

Acest model de tigla ceramica a obtinut certificarea germana TÃœV pentru acoperisurile din Europa de Nord. Perfecta pentru iernile cele mai rigide, cu standardele de calitate prevazute de dispozitiile germane in acest sens. Tigla ceramica Te. SI. Winter este impermeabila, tot controlata de TÃœV.

Acest tip de tigla ceramica inlocuieste cu succes olanele ceramice care au un necesar de cel putin 24-28 buc/mp, in consecinta mult mai ieftina,usor si repede de montat, acest model de tigla ceramica tip olan are nevoie de doar 12 buc/mp.

Industrie Cotto Possagno S.p.A se afla printre cei mai renumiti producatori de tigla ceramica Italiana. Dupa cum bine se stie, in Italia tigla ceramica tip olan cum o mai numim noi este folosita la scara larga. Arhitectura Mediteraneana este cu siguranta ceva care ne atrage, ceva care inspira trainicie si bun gust.

Angel Company va ofera spre vanzare o gama larga de tigla ceramica italiana de la Cotto Possagno.

Pentru a alege modelul dorit sau pur si simplu pentru a admira aceasta tigla ceramica italiana va rugam sa dati click pe imaginile de mai jos.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. telefon. 0741.994.167 sau e-mail. office@angel-company.ro

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate