SALTELE MEMORY

1116 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC IMEX GRUP SRL - Bucuresti

SALTELE MEMORY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Saltelele MEMORY sunt confectionate dintr-o plasa de arcuri bitronice tip HERCULE, diametru 72 mm, din sarma otel carbon 2,2 mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei. Rama laterala otel carbon 3,5 mm capsata.
Fiecare rand de arcuri este legat de urmatorul printr-o sarma elicoidala de 1,4 mm, ceea ce confera rezistenta la miscari a saltelei. Rigiditatea perimetrala a saltelei, cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea in timp.
Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele fete, pasla thermofelt 1000 gr/mp, apoi un strat de spuma poliuretanica densitate 28, grosime 4 cm pe o parte, iar pe cealalta parte un strat de 4 cm de spuma MEMORY.
Materialul exterior este compus din 3 straturi matlasat complet 80% bumbac, 20% polyester impreuna cu un strat de vatelina de 200 gr/mp si TNT 20 gr/mp.
Intre randurile de arcuri este montata o fasie de spuma poliuretanica pentru reducerea indicelui de elasticitate.Cantul saltelei este de-asemenea intarit de jur imprejur cu banda decorativa, la fiecare muchie a saltelei, prin coasere dubla la capete. Salteaua este prevazuta cu butoni de aerisire, manere pentru transport.
La saltele MEMORY ONE miezul elastic poate fi confectionat din spuma poliuretanica.
Saltele MEMORY ONE au doua fete vara/iarna.
Inaltime saltea: 25 cm.

Dimensiuni - 160x200 cm

Garantie - 4 ani

Contacte - SC IMEX GRUP SRL:

Telefon mobil: 0721379497

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate