MOBILA CLASICA DORMITOR | ITALIA

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

MOBILA CLASICA DORMITOR | ITALIA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru un dormitor clasic de lux din colectia meteora,productie Italia, venim in ajutorul Dvs cu acest pat rotund de lux, confortabil, capitonat cu rama din lemn de brad masiv, placaj de plop si placaj. Picioare lemn de fag. Tablia acestui model oferă nenumărate posibilităti de personalizare, datorită unei game largi de piele, material texil si finisaje. Acest lucru face sa aveti un dormitor cu o mobila eleganta si rafinata. Produsele sunt la comanda cu pret de producator la magazinul nostru Nobili design in constanta.
Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 225x280 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate