INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA

0 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC LOKSI IMPEX SRL - Brasov

INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cand va construiti o casa noua sau cand o renovati pe cea veche, Devi vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de confort si economie.
Cablurile incalzitoare Deviflex se monteaza in sapa de beton, la 3 - 8 cm sub orice tip de pardoseala - parchet, gresie, faianta, placi ceramice etc..
Pentru o pardoseala subtire, plasele Devimat sunt solutia ideala, acestea avand grosimea de 2,3 mm.
Avantajele sistemelor DEVI:
Confort optim- Sistemele Devi realizeaza incalzirea pardoselii si asigura o temperatura confortabila in incapere.
Costuri atractive de instalare si exploatare- Termostatele inteligente Devi asigura temperatura optima in incaperi, cu minim de consum energetic.
Sursa invizibila de incalzire- Lipsa radiatoarelor si a tevilor ofera oportunitati nelimitate de decorare si mobilare.
Instalare rapida si simpla- Devi ofera sisteme usor de instalat sub orice fel de pardoseala si pentru orice suprafata a incaperii.
Durata lunga de viata- Durata de viata a sistemelor Devi este mai mare decat a imobilelor in sine iar garantia pentru cablurile incalzitoare este de 10 ani.
Puteti folosi sistemele Devi oriunde. Designul lor simplu inseamna flexibilitate unica in cea ce priveste instalarea iar costurile de exploatare sunt reduse. Toate acestea fac din sistemele de incalzire Devi o alternativa atragatoare si competitiva la sistemele traditionale de incalzire atat de exterior, cat si de interior.

Garantie - 10 ani

Finantare - numerar

Contacte - SC LOKSI IMPEX SRL:

Telefon fix: 0749557904

Telefon mobil: 0721513094

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate