COMPO FERTILIZATOR GRANULE PENTRU TRANDAFIRI 1 KG

32,89 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO FERTILIZATOR GRANULE PENTRU TRANDAFIRI 1 KG
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Beneficii: Confera stralucire, flori splendide care dureaza. Hranire optima prin efect imediat si indelungat (3 luni). Contine 30% azot in forma ISODUR®. Fosfatul (5%) ofera stralucire si culori de durata. Continutul ridicat de potasiu (8%) intareste rezistenta la boli. Efect indelungat: ISODUR® asigura cantitatea adecvata de azot si nutrienti timp de 3 luni. Este un sistem de fertilizare care elibereaza nutrienti in mod controlat. Efect imediat: fertilizatorul granule regleaza partial eliberarea imediata a nutrientilor astfel incat plantele primesc din prima zi toate elementele principale necesare.
Instructiuni de utilizare: Compo Fertilizator pentru trandafiri cu actiune indelungata este recomandat pentru: toate tipurile de trandafiri; arbusti infloriti: liliac, iasomie, trandafir japonez; plante volubile si agatatoare. Plantarea trandafirilor de primavara: 40-50 g/m². Amestecati granulele fertilizatoare cu pamantul inainte de a planta. Trandafiri: 60 g/m2 de 2 ori pe an; arbusti: 40 g/m2 de 2 ori pe an. Plante volubile si agatatoare: 50 g/m² primavara. Presarati fertilizatorul in jurul plantei si amestecati-l cu pamantul. Dozare: 1 lingura = aproximativ 25 g; 1 L= aproximativ 1 KG
FERTILIZATOR CE. NPK (MgO)- Fertilizator care contine izobutilden diuree 15+5+8(+3); 15 % N Azot total (1,0 % N Nitrat de azot; 9,5 % N Azotat de amoniu;4,5 % N izobutildendiuree); 5 % P2O5 (Fosfor, solubil in citrat de amoniu neutru si apa; 3,0 % P2O5 solubil in apa); 8 % K2O Oxid de potasiu solubil in apa; 3% MgO Oxid de magneziu total (2,0 % MgO oxid de magneziu solubil in apa). Continut scazut in clor. Greutate neta: 1 kg
Depozitare: intre +6°C ºi +35°C. A se pastra intr-un loc racoros departe de lumina soarelui. A nu se incalzi. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. A nu se arunca la canalizare sau in cursurile de apa. Dupa contactul cu pielea se spala imediat cu multã apa. Ambalajul deschis trebuie inchis ermetic dupa folosire.
Produs de: COMPO GmbH & CO. KG, Gildenstraße 38, D-48157 Münster, Germania. Tara de origine: Germania.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate