COMPO SANA PAMANT PENTRU RASADURI 20 L

37,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SANA PAMANT PENTRU RASADURI 20 L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Beneficii: Potrivit pentru toate tipurile de rasaduri si plante tinere. COMPO SANA este potrivit pentru uz in vase mari, vase pentru insamantat, sere mici si mari. Contine AGROSIL pentru o crestere puternica si formarea unei radacini puternice. Control permanent de calitate prin Institutul German de cercetare in agricultura LUFA.
Fulgii cu minerale naturale (Perlite) ofera o afanare optima si ajuta la patrunderea apei in pamant.
Instructiuni de utilizare: Insamantare in vase: umpleti vasul cu pamant COMPO SANA si apasati-l usor. Puneti semintele la suprafata si presarati un strat subtire de COMPO SANA. Dupa aceea udati usor (atentie: nu acoperiti semintele care au nevoie de lumina sa incolteasca). Insamantare in gradina: Insamantarea trebuie aranjata intr-un strat gros de 3-4 cm pe tot patul preparat. Poate sa nu fie amestecat cu pamantul de gradina. Astfel semintele sunt protejate impotriva buruienilor din pamant.
Regenerare dupa taiere: Se taie buruienile cu un cutit ascutit si se pun la distante egale intr-o cutie sau intrun vas cu COMPO SANA pamant pentru rasaduri. Dupa aceea udati usor. Astfel se dezvolta un pat germinativ.
Substratul culturii: Componente de baza: turba de pamant superior calitativa (grad de descompunere: H2-H7), perlite, carbonat de calciu (CaCO3), fertilizator NPK si Agrosil. Valoare pH (CaCl2): 5,0-6,5; Sare (KCl) in g/l: 0,5-1,6 g/l; Continutul nutrientilor: 70 - 250 mg/l N azot (CaCl2); 70 - 250 mg/l P O fosfat 2 5 (CAL); 100 - 350 mg/l K2O oxid de potasiu (CAL). Substanta organica (evaluata ca pierdere prin intarire): 85%.
Aplicatie: utilizare pentru substratul culturilor, pentru plante tinere si rasaduri.
Produs in Germania.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate