COMPO LUCIU FRUNZE PENTRU PLANTE VERZI 300 ML

32,89 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO LUCIU FRUNZE PENTRU PLANTE VERZI 300 ML
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Produs in Germania. Actiune: Compo spray luciu pentru plante verzi confera tuturor plantelor cu frunze cu suprafata neteda un luciu sanatos si de lunga durata.
Indeparteaza apa si depunerile de calcar. Respinge praful si ajuta la mentinerea sanatatii plantelor, asigurand o absorbtie mai buna a oxigenului de catre frunze. Tine parazitii la distanta.
Recomandari pentru utilizare: Se poate utiliza pentru orice tip de plante cu frunze a caror suprafata este neteda dar nu pentru plante cu frunze moi sau paroase, feriga sau suculente. Stergeti praful de pe frunze, daca este mult, inainte de a utiliza pentru prima data Compo luciu pentru plante verzi. Agitati produsul inainte de folosire. Pulverizati de la o distanta de 40 cm. Pentru a evita picurarea pulverizati constant la o temperatura intre 20 si 25 °C. Nu pulverizati pe interiorul frunzelor si evitati scurgerea continutului pe coditele frunzelor. Nu pulverizati in momentul infloririi plantelor. Nu pulverizati pe plantele tinere. Nu pulverizati cand plantele sunt in soare. Nu utilizati spray-ul pe mobila, pereti sau podea. Folositi o data pe luna.
Compozitie: solvent 42.7%; uleiuri 17.3%; propan/butan 40 %.
Continut net: 300ml.
Nu dăunează stratului de ozon. Nu contine CFC.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate