DESIGN INTERIOR CASE LA CHEIE

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASE LA CHEIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Crearea unui proiect de design interior implica si ofertarea materialelor cuprinse in proiectul final de design 3 D .Sa alegi materialele sau stofa pentru tapiterie este un moment cheie in crearea unei incaperi. Pe langa aspectul lor pur decorativ, materialele tapiterie iti vor permite sa obtii un aspect perfect pentru designul interior dar si o buna rezistenta in timp.

Ne dorim sa te insotim in alegerea celor mai frumoase si mai adecvate stofe pentru tapiterie canapele si mobilier pentru casa ta. Si asta tinand cont de unii parametri importanti precum: ambianta pe care iti doresti sa o obtii, stilul tau de mobilier, iluminatul, dar si expunerea materialelor textile in functie de incapere- dormitor, living sau chiar hol. Pret informativ design interior case - metru patrat fara tva. Pentru oferta de pret personalizata proiectului dumneavoastra ne puteti contacta prin intermediul siteului nostru web .

Dimensiuni - 190 mp

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate