PROIECT DESIGN INTERIOR CASA CLASICA BUCURESTI

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

PROIECT DESIGN INTERIOR CASA CLASICA BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Prezentare proiecte design interior stil clasic de lux realizat de echipa Nobili Interior Design. Pentru un plus de eleganta, vom adauga cornise decorative cu diverse modele, iar pentru podea implementan si niste plinte. Ca si material pentru pardoseala din aceste incaperi, ne axam pe lemn triplu stratificat de culoare inchisa care sa se potriveasca cu acest moblier luxos.
Micile decoratiuni precum tablouri sau elemente vintage, precum un ceas cu pendul vor completa aerul distins si sofisticat din locuinta dumneavoastra. Nimic nu va fi lasat la voia intamplarii de expertii in amenajari interioare. Cei de la Nobili Interior Design detin cunostiintele si talentul necesar pentru a-i da clasa si rafinament locuintei dumneavoastra. Pentru acest lucru este nevoie de implementarea unui mobilier italian pe langa folosirea altor decoratiuni si finisaje. Scopul nostru este de-a va fauri o realitate cat mai fidela visului!
Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale.
Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara.
Putem realiza proiecte de design interior case, stil clasic, modern personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Pentru realizarea unui proiect personalizat de design interior apartament, cu 3 sau 4 camere va propunem idei si solutii inovatoare care sa satisfaca preferintele dumneavostra dar si stilul de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate.

Dimensiuni - 345 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate