ERTA SRL

Ploiesti, Prahova

Contacte - ERTA SRL

Telefon fix: 0244510166

Telefon mobil: 0723201501

Contact: Elena Neagu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ERTA SRL

Societatea noastra, in calitate de reprezentant pe piata romaneasca a firmei germane Windmoller Flooring Products GmBH, Nord-Vest Ring 21, Augustdorf, are placerea de a va oferi solutii si materiale necesare realizarii de sisteme de pardoseli, la proiectele pe care le aveti in executie.

Wineo este un brand tanar – ce sta in picioare avand experienta si extrem de multe competente, pentru ca sub umbrela wineo sunt companiile de familie de succes: Windmöller si Witex, ce au fost unite in ianuarie 2013.
Ulrich Windmöller a fondat compania Witex in 1978, dand astfel semnalul de pornire pentru numeroase inovatii. De exemplu, Witex a fost primul producator din Germania ce introduce pe piata parchet laminat de inalta calitate in 1991.
Wineo include cuvantul "neo", ceea ce inseamna nou, precum si silaba Wi: aceasta prezinta competenta antreprenoriala din spatele wineo, care vine cu peste trei decenii de experienta.

Produsele sub numele marcii Wineo sunt de calitate superioara si fara concurenta pe piata pardoselilor in domeniul casnic si comercial, atat prin diversitatea de nuante cat si prin caracteristicile tehnice.
Lasati frumusetea si inovatia produselor de marca Wineo sa va inspire si veti descoperi ca pardoseala Wineo este solutia ideala pentru multe zone. În acest fel, veti experimenta calitatea deosebita a produselor noastre.
Oriunde este trafic intens, trebuie sa fii capabil sa te bazezi pe calitatea pardoselilor si o pardoseala solida, usor de intretinut si cu un design atractiv este alegerea optima. De aceea Wineo este intotdeauna o alegere foarte buna in sectorul comercial.
De la birouri la restaurante, de la showroom-uri pana la terenurile de sport, de la cabinete medicale si cabinete wellness pana la hoteluri, Wineo nu lasa nici o dorinta neindeplinita.

Suntem in masura sa va informam ca va putem consilia si oferi solutii moderne, profesionale, la mai toate tipurile de pardoseli, toate acestea prin intermediul unei echipe de profesionisti specializati in Germania.
Mottoul nostru este:GRATIS NU EXISTA, IEFTIN NU REZISTA!
Speram ca oferta noastra va satisface si asteptam cu placere colaborarea cu dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii puteti vizualiza site-ul nostru: www.witex.ro , sau www.wineo.de.

Intreaga noastra experienta va sta la dispozitie. Dorim sa faceti uz de ea !

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate