Caloriferul, element decorativ!

in Decoratiuni

Material oferit de eMenatwork.ro, furnizor de materiale pentru constructii, electrice, termice, amenajari si finisaje de interior & exterior
 
Atunci cand discutam de amenajari interioare moderne, realizate din materiale de inalta calitate si produse apartinand unor brand-uri de renume, un aspect demn de luat in seamna il reprezinta instalatiile de incalzire, care au evoluat de la corpurile anoste, voluminoase si grele, la adevarate elemente decorative care se incadreaza ideal in designul camerei.

 

 

Caloriferul, element decorativ In cazul caloriferelor, diferenta este data de detalii: desi au drept scop principal oferirea unui confort termic optim necesar caminului, trebuie considerat si aspectul estetic, caloriferele Radialight avand un finisaj alb sau aluminiu care se potriveste perfect oricarui design. Desigur, nu trebuie sa uitam de eficienta energetica, toate produsele din gama Radialight avand un consum redus si un randament termic excelent.

 

Design italian: pur, esential si ultra plat!

 

Fie ca este vorba de baie, bucatarie, dormitor, living room sau orice camera, unul dintre principalele avantaje al caloriferelor radiante il reprezinta faptul ca poate fi folosit ca element decorativ, perfect integrat in designul si arhitectura casei! Permite economisirea spatiului, dimensiunea pentru adancime fiind una foarte redusa, de numai cativa centimetri. In plus, acestea pot fi montate in zone mai inalte decat caloriferele standard, utilizand la maxim spatiul disponibil, castigand astfel si mai mult loc pentru incaperea incalzita. Tot confortul pe care il poti avea in propriul camin cu numai 5 cm grosime!Caloriferul, element decorativ!

 

Caloriferele din gama Radialight au dimensiuni reduse datorita tehnologiei de fabricatie de ultima generatie, incalzirea facandu-se prin radiatie si convectie, cantaresc putin, fiind construite din aluminiu, iar montarea se face foarte usor, ultizand kit-ul de montaj furnizat de producator. Toate acestea permit personalizarea spatiului, transformand camera intr-un ambient modern, util, elegant si cu stil. Ca accesorii, merita sa mentionam de telecomanda, prin care confortul devine unul deplin si posibilitatea programarii caloriferelor prin GSM, printr-un simplu apel telefonic sau un text SMS.

 

Doresti sa profiti de promotiile exclusive oferite de eMenatwork.ro?
Nimic mai simplu: acceseaza pagina facebook eMenatwork.ro, da "Like", si vei putea accesa toate ofertele exclusive Facebook!

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!