Lansare Interior Store - Concept Store Herastrau

in Decoratiuni

Material oferit de Interior Store, singura companie ce pune la dispozitia clientilor sai gama completa de servicii si produse pentru o locuinta perfecta.
 
Miercuri, 14 Septembrie 2011, in ansamblul rezidential Signature Herastrau a avut loc lansarea Interior Store - Concept Store Herastrau, primul concept store din Romania specializat pe design interior de lux.

 

 

Bazat pe un concept absolut nou pe piata romaneasca, magazinul isi propune sa re-creeze o locuinta moderna, un spatiu in care clientii nostri sa se poata simti ca "acasa". Astfel, Interior Store a reusit, in cadrul magazinului Concept Store Herastrau, sa realizeze si sa animeze un spatiu interior perfect pentru o familie tanara, activa.

 

Ioana Tinca - Manager Interior Store: "Interior Store si-a propus inca de la lansarea pe piata romaneasca, in anul 2005, sa ofera clientilor sai, inaninte de toate, un mod de viata rafinat, elegant. De altfel, intreaga noastra activitate s-a conturat pe sloganul companiei: ”Because your Home reflects your Lifestyle”. Am reusit de-a lungul timpului sa oferim clientilor nostri cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni, ale celor peste 250 de branduri cu care lucram, multe dintre ele in exclusivitate in Romania. Prin deschiderea Concept Store Herastrau am reusit sa oferim clientilor nostrii un interior modern, elegant si rafinat; un spatiu in care sa se simta confortabil si in care sa-si poata descoperii propriul stil."

 

In cadrul magazinului, designerii si consultantii de vanzari Interior Store sunt intotdeauna pregatiti sa ofere clientilor nostrii cele mai bune solutii de amenajare, mobilare si decorare.

 

Interior Store - Concept Store Herastrau s-a lansat intr-o atmosfera rafinata, invitatii fiind rasfatati, atat cu un design modern si elegant, cat si cu champagne, cocktail-uri, gustari si cadouri; totul in ambianta intima si relaxanta a ansamblului Signature Residence.

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!