Caracteristici si beneficii ale masinilor de insurubat

in Constructii

O surubelnita electrica este foarte diferita de o surubelnita manuala obisnuita. Ambele unelte au un singur scop - de a strange sau slabi suruburile, dar principala diferenta este sursa de alimentare care conduce puterea. Surubelnitele manuale functioneaza pe baza fortei aplicate de operator, in timp ce surubelnitele electrice primesc energie de la o sursa de alimentare. Surubelnitele electrice castiga popularitate in randul operatorilor liniilor de asamblare, deoarece imbunatatesc precizia, productivitatea si controlul, reducand in acelasi timp costurile si riscurile. Dupa cum sugereaza si numele, masinile de insurubat strang suruburile pe dispozitive electronice, telefoane mobile, computere, laptopuri si multe altele. Economisesti utilizand acest dispozitiv. Sa aruncam o privire asupra diferitelor caracteristici si beneficii ale acestui dispozitiv.

Masini de insurubat

Iata care sunt principalele avantaje ale masinilor de insurubat

1. Design compact

S-ar putea sa te intrebi cum functioneaza atat de eficient o masina atat de mica pe o linie de asamblare. Dar, in practica, instrumentele mai mari pot afecta precizia atunci cand sunt utilizate pentru a efectua sarcini manuale. Dar atunci cand angajatii folosesc un dispozitiv atat de mic, pot vedea mai bine si pot lucra mai bine.

2. Este un instrument usor

Aceasta surubelnita este usoara si perfecta pentru ca lucratorii sa o tina si sa lucreze. Usor de operat din orice unghi. Pentru o gama larga de masini de insurubat, poti accesa site-ul celor de la Tik.ro. De asemenea, greutatea scazuta a acestui produs este foarte benefica in conditiile in care pot fi necesare ore lungi de munca.

3. Zgomot redus in momentul utilizarii

Masinile de pe linia de asamblare fac mult zgomot. Zgomotul este generat si de frecarea pieselor. Dar cu ajutorul acestor masini de insurubat, zgomotul este relativ scazut. Asa ca o poti folosi oricand, oriunde, fara sa iti fie frica sau sa iti faci griji cu privire la perturbarea mediului.

4. Are un design anti-alunecare

Am mentionat deja ca acest instrument este usor, durabil, portabil si fara zgomot. O alta caracteristica excelenta a acestui dispozitiv este designul sau anti-alunecare. Poti folosi confortabil acest instrument ore intregi, fara sa iti faci griji ca va aluneca in timp ce lucrezi. Inginerii au proiectat acest produs pentru a minimiza riscul de alunecare.

Caracteristici

Acest instrument este la mare cautare in diverse industrii. Functioneaza foarte bine indiferent daca este o industrie mica sau mare. Acest dispozitiv este sigur si foarte usor de utilizat. Aceasta masina va permite sa strangeti suruburile in multiple locuri fara riscul de a gresi. Dispune de un mecanism convenabil si reglabil de blocare cu surub. Acest lucru ofera o precizie excelenta pentru aceasta activitate. Este posibil sa nu fie usor sa fixezi piesa in gaurile mici. Daca este facuta manual cu tipul gresit de instrument, aceasta sarcina poate fi consumatoare de timp si poate fi predispusa la erori. Asta inseamna ca vei pierde timpul reluand. Pentru a evita toate aceste probleme, ar trebui sa investiti in acest instrument.

In concluzie, alegerea unei masini de insurubat este mult mai buna decat alegerea unei surubelnite normale, facilitandu-ti astfel munca pe care trebuie s-o depui.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!