Romania prezenta la HOMEDesign Budapest, cea mai mare expozitie de mobila si decoratiuni interioare din Ungaria

in Targuri si expozitii

Romania participa in perioada 4-6 noiembrie 2022 la HOMEDesign Budapesta, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului mobilier si al decoratiunilor interioare.

Home Design Budapesta 2022

Participarea brand-urilor romanesti la targul international este finantata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului si organizata in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR). La editia HOMEDesign din aceasta toamna, 11 companii romanesti isi expun noile colectii de mobilier si decoratiuni interioare, pe o suprafata de 350 mp: ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, MOBILA DALIN, MONTANA CAMPENI, MURRANY STORIES, NEWELL TURNING, SARMEXIN, SIGSTRAT, SIMEX, SOLID OAK, WOOD & FURNITURE CONTRACT.

Producatorii romani participa la evenimentul de la Budapesta cu piese de mobilier si accesorii care raspund tendintelor actuale ale pietei internationale. Vizitatorii Pavilionului Romaniei la targul HOMEDesign descopera mobilier realizat din lemn de cires, tei, stejar si rasinoase, cu finisaje patinate, mobilier in stil clasic, cu linii rafinate, mobilier tapitat sau mobilier din lemn masiv. Parte din cultura romaneasca este evidentiata prin colectiile de descoratiuni interioare cu motive traditionale. Gama variata de produse prezentata de designerii romani la eveniment surprinde publicul prin maiestria cu care este prelucrata fiecare piesa in parte. Prezenta Romaniei la un asemenea eveniment important din industria mobiliera creste vizibilitatea produselor romanesti la nivel international si sporeste increderea investitorilor straini in calitatea produselor autohtone.

Obiectivul de a face cunoscuta industria de mobila din Romania este atins si confirmat prin prezenta mare a vizitatorilor in Pavilionul Romaniei. Participarea la eveniment va avea ca rezultat cresterea volumului exporturilor de mobilier din Romania, identificarea preferintelor cumparatorilor, precum si cunoasterea concurentei la o scara larga. Totodata, targul este un bun prilej pentru a genera noi colaborari si oportunitati de dezvoltare pe plan extern. Pentru desginerii talentati din Romania, targul reprezinta ocazia perfecta de a-si face cunoscut numele, devenind vizibili la nivel international.

Targul atrage vizitatori din toata Europa, fiind o oportunitate excelenta pentru expunere si incheiere de noi contracte.

Home Design Budapesta 2022 Home Design Budapesta 2022 Home Design Budapesta 2022 Home Design Budapesta 2022

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!