Calendarul evenimentelor imobiliare ale anului 2023!

in Targuri si expozitii

Cele mai asteptate evenimente imobiliare din acest an se vor desfasura in Bucuresti in perioadele 19-21 Mai si respectiv 22-24 Septembrie la Palatul Parlamentului.

Targuri imobiliare Bucuresti 2023

Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care companiile ce activeaza in domeniul imobiliar isi pot indeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, cresterea vanzarilor, studierea competitiei, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performantelor si lansarea de produse si servicii noi intr-un cadru dedicat. In plus, expozantii TNI beneficiaza de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului, chiar inainte de desfasurarea evenimentului si lobby pentru acordarea de interviuri jurnalistilor ce deja si-au anuntat prezenta in cadrul targului.

"La editia Targului National Imobiliar ce va avea loc in perioada 19-21 Mai 2023 participa dezvoltatori si agentii imobiliare de top din Romania, institutii financiar-bancare, companii din strainatate, iar evenimentul TNI se bucura de increderea si sprijinul celei mai importante asociatii imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activeaza in domeniul imobiliar si al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul faciliteaza conectarea "in persoana" dintre liderii din industria imobiliara si persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu!," declara Adrian BERCEA- Event Manager Targul National Imobiliar.

Pentru a fi la curent cu toate stirile, noutatile si oportunitatile imobiliare va invitam sa descarcati GRATUIT aplicatia de mobil TNI, ce este disponibila atat pentru Android si IOS, iar daca sunteti direct implicat in piata imobiliara, contactati organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai buna oferta de participare la evenimentele din 2023!

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din Romania si unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, avand deja o traditie de 19 ani in acest segment.

Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

Partener International: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: OBA Different by Luxury, Co-Genergya, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!