Targul National Imobiliar TNI - Noutati, oferte si recorduri imobiliare!

in Targuri si expozitii

Eveniment special pentru persoanele aflate in cautarea de locuinte, pasionatii de real estate si investitori!

28-30 octombrie 2022, Palatul Parlamentului

Pentru ca toamna se numara ofertele imobiliare, editia Targului National Imobiliar TNI incepe VINERI, 28 OCTOMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 30 OCTOMBRIE si reuneste 120 de companii expozante ce au pregatit peste 25.000 de oferte de locuinte noi, dar si vechi : garsoniere, apartamente, vile, case de vacanta din Bucuresti, ILFOV, Sebes, Constanta, Navodari si Mamaia, Valea Prahovei, Dubai si Cipru. In plus, pentru prima data la un targ imobiliar in Romania, vor fi prezente oferte de proprietati inclusiv din Franta! TNI-ul este un eveniment pentru clientii finali, pentru dezvoltatori, pentru agentii imobiliari care pot stabili contacte si parteneriate, pentru investitori si pentru cei care cauta colaborari in constructii si nu numai, pentru cei care cauta surse de finantare: credite imobiliare si ipotecare, pentru asociatii, organizatii de profil si pentru toata mass-media! TNI-ul este un eveniment complet pentru toata piata imobiliara si financiara!

Targul National Imobiliar TNI

"Persoanele aflate in cautarea de locuinte, pasionatii de real estate, dar si cei care sunt interesati de achizitii imobiliare cu scop investitional sunt invitati sa viziteze editia Targului National Imobiliar TNI ce are loc in perioada 28-30 octombrie, la Palatul Parlamentului. Vizitatorii TNI au acces in cadrul expozitiei la proprietati pe toate gusturile, bugetele si nevoile: apartamente premium in centrul capitalei, proprietati de tip boutique, imobile exclusive in nordul capitalei, vile in zone linistite aproape de Bucuresti, apartamente low-budget, penthouse-uri, constructii pe structura metalica, constructii pe structura de lemn, cunoscute ca si timberframe, tiny houses, case de vacanta la munte sau la mare si oportunitati de investitii in Dubai, Cipru si Franta! Preturile ofertelor imobiliare prezentate in cadrul TNI pornesc de la 29.400 euro TVA inclus pentru o garsoniera si ajung pana la 6 milioane de euro pentru o proprietate de lux in strainatate.

Intrarea la targul imobiliar se realizeaza GRATUIT in baza QR codului generat de aplicatia de mobil TNI, ce ofera utilizatorilor acces gratuit la cele mai recente stiri & noutati din piata imobiliara si in plus faciliteaza schimbul datelor de contact dintre vizitatori si expozanti." declara Cristina BERCEA- PR Manager Targul National Imobiliar.

Brandul TNI este international si se bucura de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: NAR - National Association of REALTORS® si CEPI-European Association of Real Estate Professions in calitate de Parteneri Internationali. Prin aceste colaborari ne dorim promovarea oportunitatilor de investitii in afara tarii si ridicarea standardelor pietei imobiliare din Romania la nivel international.

Cea de-a 33-a editie a TNI reuneste ansambluri rezidentiale in exclusivitate, lansari de proiecte imobiliare, oferte de inchirieri de imobile in capitala, solutii de finantare, dar si proprietati in strainatate ce pot fi cumparate cu cryptomonede! Pentru detalii despre editia TNI din 28-30 octombrie va invitam sa descarcati aplicatia de mobil TNI disponibila gratuit pentru Android si IOS.

Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro etc.

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!