7 produse esentiale pentru o vacanta reusita

in Recomandari

Vacantele sunt prilejuri de adevarata bucurie, si momente pe care le astepti cu nerabdare poate chiar si cate un an intreg. Pentru ca totul sa fie o reusita deplina si sa te bucuri din plin de fiecare moment, este important sa te asiguri ca ai cu tine o serie de produse esentiale, astfel incat sa nu ai batai de cap daca apar situatii neprevazute.

produse esentiale pentru o vacanta reusita

Asadar, ce este important sa pui in bagajul de vacanta? Iata care sunt cele mai importante articole, la care sa nu renunti astfel incat sa ai parte de un sejur de neuitat, lipsit de griji.

1. Cosmeticele esentiale

Produsele cosmetice esentiale sunt de nelipsit indiferent daca esti acasa sau in concediu, asa incat se vor regasi cu siguranta si in bagajul tau de vacanta. Nu uita, deci, de cremele de hidratare zilnica, dar si lotiunea de corp preferata cu care sa te rasfeti la plaja sau la hotel.

Un sampon pentru barbati este o solutie excelenta pentru a imbunatati aspectul parului gras care se formeaza atunci cand calatoresti mult, iar daca nu ai timp suficient pentru spalare zilnica apeaza la varianta de sampon uscat.

2. O crema solara

Indiferent daca te afli la munte sau la mare, vara sau iarna, nu renunta la crema de protectie solara. Produsele cu factor SPF ridicat, de minim 30, sunt esentiale in sezonul cald, dar protejeaza-te cu solutii SPF 15 si atunci cand te afli intr-o locatie mai putin insorita, insa expusa bataii soarelui.

Tine cont de faptul ca zapada poate sa reflecte lumina soarelui in proportie de aproape 40%, asa ca nu uita nici de ochelarii de soare.

3. O trusa de prim ajutor

Pentru situatii medicale neprevazute, este esential sa ai cu tine o mica trusa de prim ajutor, dotata cu strictul necesar. Aceasta poate cuprinde medicamente pentru febra, dureri de cap sau - mai ales - pentru probleme digestive. Nu uita nici de cateva comprese, bandaje si un pansament, dar si de o mica perna sau patura pe care sa le folosesti in caz de nevoie.

4. Pelerina de ploaie

O pelerina de ploaie, sau o jacheta subtire, impermeabila trebuie sa-si gaseasca loc, la randul lor, in bagajul tau de vacanta, chiar daca te afli in concediu la malul marii.

Vremea imprevizibila este un factor pe care nu il poti controla, asa incat trebuie sa fii pregatita si pentru orice fel de situatii cu imbracamintea potrivita.

5. Gadgetul preferat

Cum ar fi sa petreci ore in sir in tren sau masina, fara a putea asculta muzica preferata? Pune in buzunarul de la hanorac sau in back-packul de spate si gadgetul tau preferat, fie ca este vorba de o boxa portabila suplimentara sau de o pereche de casti cu care sa creezi atmosfera potrivita, plina de energie in fiecare clipa.

In plus, o baterie externa poate fi solutia salvatoare pentru momentele in care vei avea nevoie de incarcarea suplimentara a telefonului, deci nu uita sa o pui si pe ea in bagaj.

6. Batoane proteice

Ti s-a intamplat sa petreci mai mult timp decat ai estimat in tren, sau in trafic cu masina? Ei bine, batoanele energizante cu cereale pot fi o solutie salvatoare atunci cand ai nevoie de o gustare rapida si hranitoare, asa ca nu uita sa iei cu tine unul sau doua atunci cand pleci la drum.

7. Aparatul foto

In era tehnologiei digitale si a telefoanelor mobile care iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie, un aparat foto clasic poate sa para o solutie destul de demodata pentru utilizare.

Cu toate acestea, cum ar fi vacantele fara amintirile cele mai frumoase? Ia cu tine camera mica, perfecta pentru a fi purtata usor, astfel incat sa poti filma toate locurile de vis pe unde ajungi si sa imortalizezi toate momente de bucurie pe care le petreci in vacanta, alaturi de cei dragi.

Tot ce iti mai ramane de facut este sa te bucuri de un sejur fara griji, stiind sigur ca ai cu tine toate articolele necesare care pot sa-ti faca vacanta cat se poate de reusita.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!