Romania prezenta la Maison & Objet Paris, importanta expozitie internationala din domeniul mobilei si al decoratiunilor interioare

in Targuri si expozitii

Romania a fost prezenta in perioada 8-12 septembrie 2022 la Maison & Objet Paris, unul dintre cele mai importante evenimente din sectorul mobilier si al decoratiunilor interioare. Participarea brand-urilor romanesti la targul international a fost finantata de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului, organizata in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR). Pe o suprafata de 408 mp, 11 companii romanesti si-au expus cele mai noi colectii de mobila si accesorii pentru design interior: AESTHETIC INDESIGN (VLAdiLA), ADOR MOBILA, AMPLUSPM, ARTGRANIT, DIS PROD (by DURIEUX), ELVILA, M-OLIVER DESIGN (Mark Oliver), LEMN PROD EX COM, NEWEL TURNING, QUADRA INVEST si SZEL MOB.

Maison & Objet 2022

La expozitia din acest an, producatorii romani au venit cu piese de mobilier si accesorii adaptate tendintelor din domeniu, dar si in linie cu cerintele actuale ale pietei internationale. Astfel, vizitatorii au descoperit mobilier realizat din lemn de cires, tei, stejar si rasinoase, cu finisaje patinate, mobilier stil clasic cu linii rafinate, mobilier tapitat, mobilier din fier forjat in combinatie cu lemn masiv. Cu o gama variata de produse prezentate, obiectivul de a face cunoscuta industria de mobila din Romania a fost atins. Totodata, participarea la eveniment va avea ca rezultat cresterea volumului exporturilor de mobilier din Romania, identificarea preferintelor cumparatorilor, precum si cunoasterea concurentei la o scara larga.

Maison & Objet 2022

Maison & Objet Paris este locul perfect pentru promovarea noilor concepte de amenajari interioare. Aici, desginerii talentati, cu potential, au ocazia de a-si face cunoscut numele, devenind vizibili pentru o lume intreaga.

Prezenta romaneasca la unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniul mobilei si decoratiunilor interioare a adus beneficii importante producatorilor romani, cum ar fi generarea de noi colaborari si oportunitati de dezvoltare pe plan extern. In acelasi timp, a crescut vizibilitatea produselor romanesti si a sporit increderea investitorilor straini in calitatea produselor din Romania.

Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022 Maison & Objet 2022

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!