O casa moderna care te cucereste cu lumina si culoare - galerie foto

de Nic Gavra in Targuri si expozitii

Creatie a arhitectilor de la Building Rural, Quedjinup, este o locuinta plina de farmec si culoare, luminoasa, un spatiu care te intimpina cu caldura, un loc in care proprietarii se pot simti cu adevarat acasa.

Fatada contine si ziduri traditionale din piatra, iar gradina din fata casei este amenajata cu plante locale. Astfel unul dintre primele lucruri pe care le remarci este cat de bine se armonizeaza casa cu peisajul Australiei de Vest (casa este localizata in Perth).

Casa plina de culoare - fatada principala Casa plina de culoare - fatada dinspre curte Casa plina de culoare - living

Interioarele pline de culoare sunt amenajate modern, cu spatii vitrate mari care scalda incaperile in lumina si ofera privelisti deosebite spre zona verde impadurita care inconjoara casa. Atmosfera la interior este incalzita si de mobilierul si parchetul de lemn, iar zidurile de piatra completeaza amenajarile cu accente rustice.

Pat Stefania, lemn masiv de stejar, 160x200 cm

Pat dublu lemn masiv de stejar Casa plina de culoare - living Casa plina de culoare Casa plina de culoare Casa plina de culoare Casa plina de culoare Casa plina de culoare Casa plina de culoare

Zona de zi, care contine livingul, bucataria si locul de luat masa, comunica prin usi glisante cu terasa generoasa unde se poate lua masa in aer liber.

Casa plina de culoare Casa plina de culoare

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Set mobilier gradina modern, lemn masiv Casa plina de culoare

Foto: Building Rural

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!