Ce scule electrice nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria ta

in Ghid Practic Gradina

Indiferent ca locuiesti de mult timp la curte sau te-ai mutat de curand, ar trebui sa ai in vedere (daca nu ai deja) achizitionarea unor scule electrice ce ar putea sa-ti faciliteze considerabil munca sau sa te ajute sa mentii bugetul de cheltuieli la un nivel acceptabil. Lumea este intr-o continua dezvoltare, tehnicile, resursele si sculele noi sunt intr-o continua evolutie si ar trebui sa profiti din plin de aceasta evolutie pentru a te putea bucura de o munca mai facila si de mai mult timp liber petrecut in gradina ta proaspat aranjata.

Scule electrice

Iata care sunt sculele electrice ce nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria ta!

1. Masina de tuns gazonul

Pentru a te putea bucura impreuna cu familia ta de o gradina care sa arate impecabil o sa ai nevoie, cu siguranta, de una dintre cele mai comune si mai folosite scule electrice din secolul 21: masina de tuns gazonul. Un astfel de utilaj modern este de cinci ori mai rapid decat arhaica coasa pentru iarba ce inca este folosita destul de des in mediul rural din Romania. Deoarece este un utilaj destul de comun, il gasesti destul de usor in aproape orice magazin de profil dar si pe internet, pe site-uri specializate ca rodnic.eu. Daca dispui de o gradina generoasa, o masina de tuns iarba este esentiala pentru a nu-ti pierde toata ziua facand ceva ce, probabil, nu-ti face o deosebita placere, si anume, tunderea manuala a gazonului.

2. Pompa submersibila

De aceasta data iti prezint o scula electrica al carui principal avantaj este acela ca te poate salva de facturi destul de mari. Locuind la casa, probabil vei consuma destul de multa apa pentru a-ti uda gazonul sau a-ti iriga anumite zone ale gradinii. Acest consum s-ar putea sa cantareasca destul de mult pentru portofelul tau. De aceea iti propun achizitionarea unei pompe submersibile electrice ce are ca principal scop pomparea apei dintr-un put sau o fantana in reteaua de conducte a casei tale pentru a putea fi folosita atat in treburile casnice cat si in cele din jurul casei. O pompa submersibila nu necesita spatiu extins de depozitare ca un hidrofor si poate pompa apa de la adancimi destul de mari (peste 8 metri). De asemenea, cu o pompa submersibila electrica, nu trebuie sa-ti faci griji pentru zgomotul produs deoarece acesta va fi minim.

3. Aspirator pentru frunze

Pentru a-ti putea petrece timp de calitate cu familia sau prietenii in propria curte ai nevoie de umbra, pentru umbra ai nevoie de copaci iar daca ai copaci, atunci sigur trebuie sa te gandesti la achizitionarea unei suflante de frunze. Suflanta este un aspirator special ce aduna frunzele din curte astfel incat toamna, curtea ta sa ramana curata fara un efort considerabil din partea ta.

4. Foarfeca electrica

O alta scula electrica ce ar putea sa iti faciliteze treaba in cazul in care ai copaci sau gard viu in gradina ta este foarfeca electrica pentru gard viu. Aceasta foarfeca electrica este perfecta pentru cei ce nu doresc sa piarda foarte mult timp in procesul de tundere si ingrijire a gardului viu. Este o scula usoara si foarte fiabila.

In concluzie, pentru o gospodarie ca la carte si o stare de spirit placuta ai nevoie de cateva scule electrice care iti pot usura efortul depus si iti pot ingreuna portofelul!

Sursa foto: unsplash

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!