Bucataria unui apartament de inchiriat in Constanta

in Casa de vacanta

Atunci cand amenajam un apartament de inchiriat in Constanta exista tendinta de a acorda o atentie deosebita livingului si dormitorului. Chiar daca majoritatea turistilor care vin in vacanta la mare nu intentioneaza sa gateasca, cu siguranta vor aprecia o bucatarie moderna si eleganta.

Bucatarie apartament inchiriat Constanta

Amenajarea interioara a bucatariei este la fel de importanta ca restul apartamentului. Pentru a te asigura ca turistii iti vor mai calca pragul in anii urmatori si pentru a primi recomandari bune, iata cateva sugestii de amenajare a bucatariei.

Cromatica de culori

Daca intentionezi sa iti inchiriezi apartamentul in scop turistic, in primul rand trebuie sa incepi cu o renovare generala. Chiar daca ti se va parea costisitoar, crede-ma ca in timp se va dovedi o investitie foarte buna.

In ceea ce priveste cromatica potrivita pentru bucatarie, evident ca poti sa alegi orice culoare vrei. Cu toate acestea, fiind vorba despre un apartament de inchiriat, cel mai bine ar fi sa alegi pentru bucatarie culori deschise si neutre.

Eventual poti sa optezi pentru culoarea alb pentru tavan si pereti. Completeaza designul interior alegand o faianta bej, crem sau in nuante pastelate. Astfel de culori vor da o nota eleganta si de curatenie bucatariei.

De altfel, poti sa alegi un model de faianta mozaic sau rustic care sa cuprinda nunate de albastru marin sau bleu. In acest fel, vei crea un decor specific unei bucatarii de la malul marii.

In ceea ce priveste pardoseala poti sa optezi pentru un parchet deschis la culoare sau o gresie in ton cu faianta.

Acesta este doar un exemplu, insa poti sa iti dai frau liber imaginatiei si sa alegi cromatica pe care o doresti, atat timp cat respecti regula de a nu incarca prea mult incaperea.

Mobilierul

De cele mai multe ori, mobilarea unei bucatraii de apartament este mai dificila avand in vedere ca nu dispui de foarte mult spatiu. Astfel, trebui sa ai in vedere sa nu aglomerezi prea mult incaperea, dar in acelasi timp sa pui la dispozitia oaspetilor o bucatarie complet utilata.

In astfel de cazuri cel mai bine ar fi sa optezi pentru un mobilier la comanda. Astfel, vei reusi sa eficientizezi la maxim fiecare bucatica de spatiu de care dispui. Opteaza pentru corpuri de mobilier in care sa incorporezi electrocasnicele. Pe langa faptul ca te vor ajuta sa creezi spatiu, vor da o senzatie de ordonat bucatariei.

In ceea ce priveste cromatica, alege un mobilier in culori deschise care sa creeze senzatia de spatiu mai mare. Culorile mai inchise sunt potrivite pentru incaperile mai spatioase. O regula importanta de retinut este sa nu combini mai mult de 3 culori pentru a nu aglomera foarte mult incaperea.

Pentru a dobandi o incapere preitenoasa in bucataria din apartamentul tau din Constanta iti recomand un mobilier in stil mediteranean. Un astfel de stil presupune un mobilier din materiale naturale, fie de culoarea lemnului, fie in nunate de albastru sau verde deschis.

De altfel, poti sa alegi o mobila de bucatarie din lemn de culoare alba si sa accesorizezi decorul cu scaune colorate in tonuri de albastru care vor inveseli incaperea.

Ai la dispozitie o gama variata de mobila bucatarie in Constanta pentru a crea o incapere eleganta si calduroasa pentru viitori oaspeti. Poti sa pui in aplicare o gramada de idei ingenioase, atat timp cat ai grija ca mobila sa se completeze armonios cu faianta si sa nu creezi o incapere haotica.

Utilarea bucatariei

Chiar daca este optional, oaspetii vor aprecia o bucatarie complet utilata in care sa se simta ca acasa. Pana la urma, confortul de acasa face diferenta intre optiunea de a inchiria o camera de hotel sau un apartament.

Asa incat, din bucatarie nu trebuie sa lipseasca frigiderul, aragazul si cuptorul, chiar si daca vorbim de un apartament de inchiriat. Asigurate ca toate aceste electrocasnice sunt in stare buna, perfect functionale si usor de utilizat.

Din bucatarie nu trebuie sa lipseasca nici cuptorul cu micounde care este absolut necesar. Oaspetii il pot folosi pentru a-si incalzi rapid manacarea sau pentru a gati un produs semipreparat. Cu siguranta, viitorii oaspeti vor aprecia daca le pui la dispozitie un prajitor de paine si un ceainic electric.

O facilitate foarte apreciata si des intalnita la majoritatea hoteluirlor este aparatul de cafea. Asa ca, pune la dispozitia oaspetilor un apart de cafea usor de utilizat si filtrele potrivite. Indicat ar fi sa le oferi cafea si ceai din partea casei.

Nici o bucatarie nu este completa daca nu are ustensilele necesare. Nu trece cu vedere acest aspect si cumpara un set de farfurii, tacamuri, oale, castroane, o foafeca de bucatarie, un tirbuson si alte ustensile de bucatarie indispensabile.

Obiectele decorative

Obiectele decorative trebuie alese cu bun gust, astfel incat sa se potriveasca si sa completeze armonios decorul bucatariei. Tinand cont de cromatica existenta, eventual poti sa agati un tablou pe perete sau un tapet.

Din bucatarie nu ar trebui sa lipseasca plantele. Poti sa asezi o vaza cu flori pe masa din bucatarie sau sa amplasezi cateva ghivece cu plante pe blatul de la mobila de bucatarie. Poti sa optezi pentru ghivece cu ierburi aromatice, flori sau plante suculente.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!