Rodnic devine partener si distribuitor al produselor naturale Norofert

in Ghid Practic Gradina

Rodnic, magazin fizic si online pentru gospodari, a incheiat un nou parteneriat si isi dezvolta astfel oferta cu o linie de produse pentru gradinarit 100% naturale. Noul partener este Norofert, cel mai important producator de inputuri ecologice din Romania.

Rodnic, distribuitor Norofert

Prezenta pe piata inca din 2000, compania Norofert este o buna cunoscatoare a inputurilor agricole de inalta calitate, iar din 2015 compania a renuntat complet la importul lor si a inceput propria linie de productie a ingrasamintelor organice. Pe langa faptul ca sunt fabricate in Romania, toate produsele Norofert folosesc 100% ingrediente naturale.

Obiectivul Rodnic este sa faca munca gospodarilor mai usoara prin servicii de calitate si parteneriate cu companii premium. Astfel, Rodnic extinde gama de produse incat sa raspunda tuturor nevoilor pe care le au clientii sai. Asta inseamna ca, pe langa puii de o zi si tot ceea ce tine de cresterea lor sanatoasa, Rodnic asigura si alte produse necesare oricarei gospodarii.

In prezent, parteneriatul presupune distributia in reteaua Rodnic a gamei Norofert Fito, care cuprinde ingrasaminte si produse fitosanitare pentru gradinarit si fermieri mici si este prima linie de produse Norofert disponibila pentru achizitionare de catre publicul larg.

Gama are la baza 8 produse, care includ: ingrasaminte organice, insecticide si fungicide. Este indicat ca acestea sa fie folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sanatatea completa a acestora. Produsele pot fi folosite pentru suprafete mici, pana la 1 hectar, si functioneaza pentru toate tipurile de legume, fructe si flori.

Produsele sunt deja disponibile in magazinele Rodnic fizice sau online si sunt ideale pentru cei care gradinaritul este la nivel mic si mai mult o activitate de relaxare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!