Ce masute de cafea sunt in prezent cele mai la moda?

in Decoratiuni

Masuta de cafea este un must-have in fiecare sufragerie. Cu toate acestea, cumparatorii vor sa se asigure ca o astfel de piesa de mobilier nu este doar practica, ci si frumoasa. Asadar, sa aflam ce variante sunt in prezent cele mai la moda, precum si de ce tocmai acestea trebuie alese. Va invitam sa cititi.

Masuta cafea

Masute de cafea din metal, deci pe cat de solide pe atat de frumoase

Ultimii ani au adus admiratie pentru interioarele minimaliste si industriale. La acestea se potrivesc perfect masutele de cafea din metal, in special cu picioare subtiri, cat si cele usoare si rezistente. Avantajul lor este si faptul ca pot avea o gama foarte larga de culori, deci nu numai negru, ci si alb, gri si nuante mai originale, potrivite pentru aranjamente indraznete.

Masute de cafea cu blaturi din piatra

La stilul modern de amenajare a interioarelor, se potrivesc perfect variantele finisate cu blat din piatra, cel mai adesea de marmura. O astfel de piesa de mobilier este desigur foarte luxoasa, motiv pentru care va fi perfecta pentru interioarele glamour cat si pentru cele moderne. Este, de asemenea, greu, asa ca mutarea acestuia se dovedeste a fi mai solicitanta. Finisajul unei astfel de masute de cafea poate fi si el diferit, dar cel mai adesea este un cadru din metal.

Daca sunteti in cautarea unei masute de cafea moderne, trebuie sa acordati atentie in primul rand modelelor din metal si marmura, care sunt mult mai scumpe, dar arata grozav.

Pe partea de sus a masutei de cafea puteti depozita carti, ziare, telecomenzi pentru dispozitive electronice si alte obiecte la indemana, cum ar fi o cutie de servetele sau o ceasca de cafea. Vei primi si oaspeti langa el. Este o piesa de mobilier importanta acasa, datorita careia puteti sublinia stilul interiorului sau - optand pentru forme neobisnuite - ii puteti adauga un accent foarte original. Ce solutie vei alege? Masutele de cafea variaza ca marime, forma si functii suplimentare. Aceste aspecte ar trebui luate in considerare si la cumparare. De exemplu - daca aveti o familie numeroasa sau oaspeti frecventi, este mai bine sa alegeti o piesa de mobilier mai mare. Pe de alta parte, daca interiorul tau este mic, stoicul ar trebui sa fie corespunzator mai mic.

Daca pretuiesti modernitatea, poti opta pentru un model din sticla securizata. Pe de alta parte, atunci cand te concentrezi pe solutii traditionale - o masuta de cafea din lemn masiv va functiona mai bine. Printre acestea se numara si modele cu un finisaj neobisnuit - de exemplu, cu blaturi acoperite cu material textil sau mobilier caracteristic cu picioare. Indiferent de solutia pentru care alegeti, amintiti-va ca masuta de cafea ar trebui sa se potriveasca cu celelalte mobilier din sufragerie si sa se potriveasca cu culoarea podelei si a peretilor.

Sursa foto: pixabay.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!