Cum sa-ti amenajezi camera daca esti pasionat de gaming

in Ghid Practic Casa

Cui nu-i place sa se bucure de cateva ore relaxante, in compania hobby-ului preferat? Nici gamerii nu fac exceptie, iar o seara alaturi de prieteni poate fi cea mai atractiva alegere. Pentru ca experienta sa fie si mai interesanta, in primul rand pentru tine, dar si pentru invitatii tai, poti lua in calcul amenajarea camerei intr-un mod specific activitatii de gaming.

Cum sa-ti amenajezi camera daca esti pasionat de gaming

Sursa foto

Un spatiu special pentru gaming nu trebuie sa fie neaparat mare dar, cu siguranta, cateva obiecte utile si specifice vor adauga mult farmec atmosferei generale.

Gamingul este o activitate extrem de distractiva, care te va ajuta sa scapi de stresul acumulat pe durata unei zile lungi si grele. Pentru cateva ore vei putea sa te afunzi intr-o misiune captivanta, in compania prietenilor tai. Accesoriile pe care ti le prezentam in continuare sunt necesare atat pentru confortul tau propriu, dar si pentru obtinerea performantelor dorite in joc. Cel mai important este sa analizezi oferta calculatoare de gaming la cele mai bune preturi, iar apoi sa achizitionezi si restul componentelor necesare: tastatura, mouse, casti, scaun, etc.

1. Casti pentru gaming

Castile sunt un accesoriu important pentru a te bucura de sunetele din joc, dar si pentru a-i scuti pe cei din jur de galagia deranjanta. Daca alegi un joc online multiplayer, cu atat mai mult vei avea nevoie de un set de casti de gaming. Alege un model cu sunet surround 7.1 simulat, care te ajuta sa identifici zgomotele rapid, indiferent din ce directie vin. De asemenea, un microfon detasabil iti va permite sa comunici in timp real cu prietenii tai din echipa. La fel ca atunci cand vine vorba despre orice accesoriu pentru gaming, alege un set de casti cu fir, deoarece orice alta varianta de conectare wireless, poate avea intarzieri neplacute.

2. Mouse ergonomic si tastatura iluminata din spate

Oricine iti spune ca vei putea sa te joci pe calculatori cu o tastaura si un mouse obisnuite, are dreptate. Cu toate acestea, nimic nu egaleaza confortul si performantele oferite de un set de echipamente speciale pentru gaming. Te vei bucura astfel de produse ergonomice, cu design special conceput pentru a oferi confort mainilor. O tastatura pentru gaming este, de obicei, mecanica si este iluminata din spate. Poti alege tastaturi cu o singura culoare sau RGB, care ofera 16,8 milioane de culori ce se pot programa individual pentru fiecare tasta in parte.

3.Scaun ergonomic

O sesiune de gaming poate dura chiar si cateva ore bune, iar spatele tau este cel care se va resimti cel mai mult daca nu este protejat in mod corespunzator. Alege un scaun ergonomic, care ofera sprijin lombar, dar si pentru maini si pentru picioare. Scaunul trebuie sa fie reglabil pe inaltime, iar pozitia spatarului sa poata fi personalizata.

4. Monitor de inalta rezolutie

Orice joc de ultima generatie ofera niste efecte vizuale deosebite, ce pot fi apreciate doar daca ruleaza pe un monitor adecvat. Alege un model de 4K special pentru gaming, astfel incat grafica jocurilor sa beneficieze de o tehnologie inalta, care permite culorilor sa fie mai realiste si care nu permite aparitia intarzierilor pe ecran. Sunt bine venite modelele care au minim doua porturi HDMI si un Display Port, astfel incat si computerul dar si consolele, sa poata fi conectate simultan.

Daca esti decis sa faci o mica investitie in pasiunea ta, ai aflat care sunt recomandarile noastre, care te vor ajuta sa transformi orice camera obisnuita intr-un paradis al gamingului. Sunt idei de design si de echipare tehnologica cu ajutorul carora experienta ta de joc va fi la nivel inalt, iar spatiul respectiv va fi transformat in profunzime.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!