Elemente din piatra naturala in The Social Hub by Dimitris Dulhan

in Decoratiuni

Proiectul pe care ti-l prezentam astazi face parte din categoria celor #generatoaredeinspiratie si reprezinta un spatiu de birouri atipic realizat de arhitectul Dimitris Dulhan pentru SudRezindetial.ro.

Amenajari piatra naturala

The Social Hub, asa cum este denumit, este un proiect de suflet pentru Dimitris si echipa pe care o coordoneaza, si a luat nastere de la conceptul de workspace relaxant.

Cine este Dimitris Dulhan?

Dimitris Dulhan - designer de interior

Dimitris este designer de interior si fondator D.Concept Creative Studio, iar cariera de designer de interior si-a construit-o in timp, pas cu pas, astfel ca astazi practica aceasta profesie fara sa simta ca munceste. Inspiratia lui Dimitris vine de la clienti, deoarece ii place sa ii cunoasca, sa-si dea seama ce isi doresc chiar daca ei inca nu stiu acest lucru si in final, sa stie ca rezultatul final este locul in care clientii lui se simt cel mai bine: "Proiectul trebuie sa fie personalitatea lor, transpusa prin noi intr-un anumit loc".

The Social Hub - un workspace relaxant

Clientul si-a dorit ca The Social Hub sa fie un spatiu de lucru in care interactiunea cu clientii si spatiul de lucru sa fie inglobate in aceeasi zona - clientii sa poata fi primiti, iar angajatii sa lucreze cat mai relaxati si implicit, sa fie mai eficienti. The Social Hub este un spatiu in care regasim elemente unice, creative deopotriva, precum sculpturi computerizate (realizate digital si transpuse in realitate cu ajutorul CNC-urilor), spatii amenajate cu piatra naturala, cu lemn, elemente din metal si zone de relaxare.

Amenajari piatra naturala

Initial, spatiul de birouri era impartit in doua incaperi de cate 250 de metri patrati care au fost unite intr-un singur spatiu de 500 metri patrati si segmentat in functie de nevoile clientului. Si tocmai pentru ca este un spatiu de mari dimensiuni, Dimitris a folosit peste 500 de corpuri de iluminat si a gandit intregul decor astfel incat sa obtina o atmosfera cat mai placuta, relaxanta, dar fara a face compromisuri in ceea ce priveste iluminatul corect.

Compartimentarea eficienta a unui workspace de 500 mp

Amenajari piatra naturala

In partea din fata se afla zona de primire a clientilor, dupa care urmeaza cea de lucru, iar in final se afla zona de relaxare cu billiard si lounge. Toate elementele de decor din The Social Hub au fost aduse din strainatate si a fost un challenge pentru Dimitris sa gaseasca obiectele potrivite din punct de vedere cromatic si din punctul de vedere al dimensiunilor fara a incarca prea mult spatiul si fara al face sa para prea gol.

Fiind un spatiu de mari dimensiuni, au fost necesare multe materiale imbinate armonios. A fost folosit lemn, travertin in bai si ardezie flexibila pentru zona birourilor principale, mozaic din metal, vopsea decorativa si vinil din LVT pentru pardoseala.

Amenajari piatra naturala

Implementarea proiectului a fost o provocare si o reusita in acelasi timp pentru echipa lui Dimitris, dar si pentru spatiile de astfel de dimensiuni, deoarece au reusit de la prima discutie pe care a avut-o cu clientul si pana la incheierea colaborarii, sa finalizeze amenajarea in doua luni: "Cred ca partea de proiectare, primele planuri pe care le-am avut, au durat trei sau patru zile, iar ulterior am inceput efectiv sa implementam proiectul", povesteste Dimitris.

Proiectele semnate de catre Dimitris Dulhan si echipa sa sunt pline de valoare si constituie puncte de referinta pentru nenumarate alte lucrari. Daca vrei sa afli mai multe despre Dimitris, citeste acest articol, iar daca vrei sa vezi documentarea video a proiectului prezentat, urmareste interviul pe contul de YouTube al PIATRAONLINE.

Dimitris Dulhan este ales arhitectul lunii ianuarie in cadrul initiativei #MEETTHECREATORS, initiativa prin care showroom-ul PIATRAONLINE a fost transformat intr-o galerie temporara care gazduieste luna de luna o selectie a celor mai bune lucrari de design si arhitectura si pune fata in fata clientul cu arhitectul lunii, alaturi de povestea parcursului sau si de proiectele nascute din imaginatie, pasiune, talent si spirit creativ.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!