Iti doresti o gradina de iarna ca de poveste? Iata cum vei obtine o atmosfera spectaculoasa!

in Gradina flori de apartament

Sezonul de iarna este asteptat de toti romanii. In primul rand, datorita faptului ca isi pot petrece cat mai mult timp alaturi de cei dragi, dar si pentru ca isi pot impodobi casa in spirit de sarbatoare. Fiecare ornament spune o poveste si ofera o atmosfera magica, plina de lumina si culoare. De aceea, nu trebuie sa te sfiesti atunci cand vine vorba de decorarea exteriorului, indiferent ca este vorba despre o curte sau balconul apartamentului!

Decorare gradina vara

Iata cum poti avea o decorare exterioara ca in povesti!

1. Acorda o atentie deosebita luminilor

Daca lumina nu poate lipsi atunci cand impodobesti bradul, atunci de ce nu ar fi potrivita si pentru exterior? In cazul in care vrei un plus de atmosfera atunci cand te uiti pe geam si iti savurezi ceaiul sau vinul fiert, ai nevoie de decoratiuni luminoase de sezon, care aduc bucurie si liniste. Poti incepe prin amenajarea stresinilor acoperisului si a peretilor exteriori. Perdeaua luminoasa este perfecta pentru un plus de stil. De asemenea, pe site-ul Bricolaj.ro, gasesti si decoratiuni LED in forma de steluta, glob, lumanare, fulg de zapada, sanie si multe alte modele de care toti ce dragi se pot bucura. Nu uita de banner-ul luminos sau arcada cu mesaje festive care pot fi amplasate oriunde iti doresti!

2. Impodobeste curtea

Sezonul de Craciun este momentul in care iti poti pune imaginatia la treaba in ceea ce priveste amenajarea exterioara. Monteaza pe gard sau pe balcon ghirlande luminoase. De asemenea, plantele sau copacii pot fi impodobiti cu luminite sau tuburi LED in diferite culori, in functie de preferintele tale. Mai mult decat atat, ai ocazia de a instala decoratiuni 3D, precum este sania lui Mos Craciun, reni sau chiar scena cu nasterea lui Iisus. Cu cat vei avea mai multa culoare, cu atat spatiul de afara va deveni unul mai spectaculos. Cele mai populare accesorii sunt turul si perdeaua luminoasa, dar si turturii LED. Toate produsele sunt rezistente la temperaturile de afara si la socuri, ceea ce le face perfecte pentru iluminarea spatiilor exterioare.

3. Nu uita de terasa si foisor

O decorare de Craciun nu poate fi completa fara sa iei in considerare terasa sau foisorul de Craciun. Acesta poate deveni locul tau preferat pe timpul iernii, unde iti poti savura cafeaua de dimineata sau sa bei un vin fiert alaturi de familie si prieteni. Incepe amenajarea spatiului prin adaugarea unor perne decorative si paturi pufoase cu motive festive. Dupa acest pas, poti instala o perdea extensibila luminoasa lunga pana la pamant. De asemenea, poti apela la idei de ornamente handmade, mai ales daca ai o pasiune pentru aceste lucruri. De exemplu, un ghiveci vechi, o cutie sau o jardiniera poate deveni o decoratiune spectaculoasa, cu putina imaginatie.

Asadar, ia in considerare sfaturile de mai sus daca iti doresti ca exteriorul casei tale sa fie in perioada sarbatorilor de invidiat! Fiecare produs reprezinta o investitie de lunga durata, asa ca orienteaza-te catre ornamente de calitate!

Sursa foto: Shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!