Petrecere in gradina: 5 idei de personalizare a veselei

in Recomandari

O petrecere in gradina este ocazia perfecta sa-ti pui creativitatea la lucru, astfel incat sa iti surprinzi invitatii cu unele dintre cele mai interesante decoratiuni. Meniul este el cel mai important aspect, dar prietenii tai vor fi atenti si la vesela de pe masa. Asa ca poti servi preparatele intr-o vesela personalizata.

Petrecere in gradina: 5 idei de personalizare a veselei

Sursa foto: https://unsplash.com/

Cum poti face asta? Iata cateva idei cool de pus in aplicare!

Foloseste panglici colorate

Daca ai pe acasa panglici colorate, ramase de la cutii sau pungi de cadouri, le poti refolosi pentru a personaliza vesela de petrecere. De exemplu, poti lega funde la baza paharelor, sau de toarta canilor. De asemenea, poti pune diferite panglici in jurul unor fructiere sau poti lega tacamurile invitatilor, cu fundite din matase. Pentru a respecta o anumita tematica, poti folosi doar panglici de o anumita culoare, care sa respecte paleta cromatica aleasa pentru decorul petrecerii.

Aplica stickere inspirate

O varianta rapida si usoara sa-ti personalizezi vesela poate fi cu ajutorul stickerelor. Poti alege cateva stickere aurii, elegante, pe care sa le lipesti peste castroane sau peste pahare. Iar daca organizezi o petrecere in gradina pentru copii, poti alege stickere cu personaje animate, din povestile lor preferate, pe care le poti lipi pe cani sau pe farfurii. O alta posibilitate ar fi alegerea unor stickere cu diferite mesaje, astfel incat, fiecare invitat sa aiba parte de o surpriza frumoasa.

Foloseste elemente naturale

Mugurii de pin, frunzele colorate, spicele de grau, florile de camp sau fructele se pot transforma in elemente decorative extrem de usor. De exemplu, poti lega de pahare cateva spice de grau, sau pe marginea farfuriilor poti aseza muguri de pin sau panselute colorate, pentru a crea un design aparte. Daca e sezonul fructelor, poti lega cirese de toarta canilor sau poti pune cate o felie de ananas sau de portocala pe marginea paharelor, la fel ca la cocktailurile exotice.

Deseneaza cu un marker permanent

Cu un marker permanent poti sa iti personalizezi rapid vesela din bucatarie, desenand diverse personaje, elemente decorative sau mesaje optimiste. Scrie pe farfurii sau pe pahare, numele unui invitat, deseneaza flori, inimioare, stelute sau chiar fa o caricatura, in functie de tematica petrecerii pe care o organizezi. Cu ajutorul unui marker, poti fi extrem de creativ si poti sa-ti personalizezi vesela intr-o multime de feluri.

Apeleaza la o firma specializata

Daca vrei sa te bucuri de o vesela personalizata intr-un stil profesionist, atunci cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma care se ocupa cu astfel de servicii. Astfel, vei putea imprima orice mesaj iti doresti, chiar pe farfuriile si pe canile tale preferate. Invitatii tai se vor simti cu siguranta foarte bine daca vor vedea cat de mult te-ai straduit pentru ca totul sa fie unic. De exemplu, daca iti doresti o cana de cafea personalizata cu numele unei persoane dragi, poti comanda una, cu un singur click aici. De asemenea, poti alege sa personalizezi paharele cu un mesaj de "La multi ani!" sau cu numele persoanei sarbatorite.

O petrecere in gradina poate fi ocazia perfecta de a-ti folosi creativitatea, pentru a decora masa intr-un stil inedit. Pe langa preparatele din meniu, poti acorda o atentie speciala si veselei pe care o vei o folosi, pentru a-i servi pe invitati. Daca vrei ca acestia sa se bucure de o experienta speciala, poti sa ii surprinzi cu un set de vesela personalizata. Tine cont de tematica petrecerii si de sezonul in care te afli si inspira-te din ideile pe care ti le-am oferit.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!