Cum porti la birou pantofii de dama din piele

in Recomandari

Tinutele pentru birou pot fi uneori destul de pretentioase, insa, daca acorzi atentie tuturor detaliilor, vei obtine foarte usor un look office impecabil.

Cum porti la birou pantofii de dama din piele

Sursa foto: https://unsplash.com/

Insa, pe langa piesele vestimentare, si pantofii sunt o parte importanta a unei tinute de afaceri, asa ca este necesar sa alegi un model potrivit, pe care sa il asortezi corect cu celelalte elemente. Tocmai de aceea iti venim in ajutor cu cele mai bune sfaturi pentru a alege si pentru a purta corect pantofii din piele, cu outfiturile de birou.

Alege cu atentie inaltimea tocurilor

Pentru o tinuta office, pantofii stiletto sunt alegerea ideala, dar inainte de a-i purta constant, va trebui sa iei in calcul faptul ca acestia pot provoca dureri la nivelul picioarelor, dar si alte complicatii. Insa, exista si alte optiuni de pantofi de piele eleganti, care pot fi asortati cu o tinuta office. Poti alege o pereche de pantofi cu tocuri de cel putin 2 cm, care sunt mult mai confortabili decat clasicii stiletto si pot fi purtati intreaga zi. O alta varianta ar putea fi pantofii cu tocuri groase, sau balerinii cu varf ascutit, care ofera o nota eleganta oricarui outfit, inclusiv unului office.

Opteaza pentru pantofi de calitate

Este important ca incaltamintea pe care o porti intreaga zi la birou sa fie una cat mai confortabila, sa iti ofere libertate de miscare, dar in acelasi timp sa aiba si un aspect placut. Tocmai de aceea iti recomandam sa optezi pentru pantofi de dama din piele naturala, cu branturi de calitate, pe baza de gel sau spuma cu memorie, care sa ofere sustinerea necesara piciorului, pe tot parcursul zilei. Trebuie sa te asiguri ca pantofii pentru care optezi au o talpa flexibila, care ofera aderenta, deoarece foarte multe spatii de birouri au suprafete pavate cu gresie lucioasa sau sticla, iar riscul de alunecare este destul de ridicat.

Combina pantofii de birou cu un costum monocrom

Pantofii de birou trebuie sa se asorteze cu o tinuta pe masura, iar potrivirea stilului este extrem de importanta pentru a obtine un look rafinat. Daca nu reusesti sa potrivesti perfect nuantele, incearca macar sa alegi culori complementare pentru imbracamintea de birou sau sa optezi pentru varianta mai usoara - un costum monocrom. Un costum negru sau maro se va potrivi intotdeauna cu o pereche de pantofi negri, in timp ce un costum gri poate fi purtat cu o pereche de pantofi rosii. Atunci cand iti alegi tinutele pentru birou, incearca sa te concentrezi cat mai mult pe minimalism si eleganta, fara a atrage atentia intr-un mod exagerat.

Alege pantofi in nuante neutre

Pantofii clasici, cu toc mediu sau toc gros, sunt potriviti pentru orice tinuta de birou, iar o asemenea pereche de pantofi poate fi purtata in orice anotimp. Insa, nu doar modelul este important, ci si culoarea acestuia. Pentru a asorta cat mai usor pantofii cu piesele vestimentare din garderoba, ar fi bine sa optezi pentru modele in nuante neutre, precum negru sau bej deschis, nude. In general, aceste culori pot fi asortate cu o multime de alte nuante, asa ca sigur se vor potrivi cu hainele pe care le obisnuiesti sa le porti la birou.

Ce pantofi porti la birou in zilele de iarna

Pantofii stiletto sau balerinii nu sunt cea mai buna optiune pentru zilele friguroase de iarna, insa, ii poti inlocui cu o pereche de ghete sau cizme scurte. Acestea iti vor proteja piciorul de umezeala si frig si pot fi purtate cu diverse tinute. Modelele potrivite pentru birou sunt cizmulitele scurte, cu tocuri medii, in culori neutre, precum negru, bej sau nude. Insa, poti alege si o pereche de cizme lungi, pe care le poti asorta cu o fusta midi, in pliseuri, sau cu o rochie din stofa si un palton mai lung.

Atunci cand alegi o pereche de incaltaminte pentru birou, ar fi trebui sa orientezi catre modele confortabile, care sa ii permita piciorului sa respire pe tot parcursul zilei. Incearca sa alegi o pereche de pantofi care iti ofere libertate de miscare si care sa arate si bine in acelasi timp. Opteaza pentru un model care sa se asorteze usor cu stilul adoptat de tine la birou, astfel incat sa poti purta acei pantofi in diferite combinatii. Nu uita ca pantofii sunt un detaliu extrem de important intr-o tinuta office, iar atunci cand lucrezi intr-un mediu de afaceri, este esential sa porti incaltaminte de calitate.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!