5 articole vestimentare de baza din garderoba copilului tau

in Recomandari

Venirea pe lume a unui copil este un motiv de imensa bucurie pentru parinti, iar sentimentul unic pe care il traieste o mama este de neinlocuit. Insa o data cu aceasta fericire vine si grija permanenta pentru copilul tau. Si cum una dintre preocuparile generale ale mamicilor este legata de vestimentatia celor mici, ne-am gandit sa te inspiram in alegerea hainutelor pentru micutul tau.

articole vestimentare de baza din garderoba copilului tau

Sursa foto: Shutterstock

Avand in vedere cat este de sensibila pielea bebelusilor si, prin urmare, nevoia lor de haine calitative realizate din materiale naturale, iti vom propune astazi 5 articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din garderoba copilului tau. Daca si tu urmeaza sa devii mamica, descopera aceste hainute pentru copii in randurile urmatoare!

Body-uri din bumbac

Pentru bebelusi, cele mai importante piese vestimentare din garderoba sunt body-urile din bumbac. Acestea sunt articole confortabile, usor de imbracat, protejeaza pielea bebelusilor, sunt placute la atingere, mentin temperatura optima a corpului celor mici prin prevenirea transpiratiei si sunt extrem de usor de intretinut.

De regula, aceste articole vestimentare se prind cu ajutorul capselor, ceea ce le face ideale atunci cand doresti sa schimbi scutecele murdare ale bebelusului, facilitand in acelasi timp si operatiunea de imbracare a celor mici. Gasesti body ieftin pentru baietei la Carrefour, daca doresti sa innoiesti garderoba celui mic. Sa nu mai vorbim despre varietatea de modele la body-uri pentru fetite disponibile in magazin!

Treninguri

Tinutele sport nu trebuie sa lipseasca nici ele din dressingul celor mici. Aceste piese vestimentare se dovedesc extrem de utile pentru lungile plimbari in parcuri, facandu-i pe cei mici sa se simta confortabil. Alaturi de o pereche de pantofi sport, treningul este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru iesirile in aer liber sau, ceva mai tarziu, pentru locul de joaca. Mai mult decat atat, o bluza de trening se va potrivi de minune si cu o pereche de blugi sau o fusta, in cazul tinutelor pentru fetite.

Perechi de blugi

Fiecare baietel sau fetita, indiferent de varsta, trebuie sa detina in garderoba sa cateva perechi de blugi. Acestea sunt unele dintre cele mai versatile articole vestimentare, putand fi asortate extrem de usor cu bluzite, camasi sau tricouri, indiferent de anotimp. Mai mult decat atat, denimul protejeaza picioarele celor mici, care stim cu totii ca au o afinitate pentru cazaturi. Asadar, asigura-te ca vei completa garderoba copilului tau cu cateva perechi de blugi pentru un look de exceptie!

Palariute si caciuli

Indiferent de varsta copilului tau, palariutele si caciulile sunt articole vestimentare obligatorii in timpul sezonului rece. Astfel, pentru perioadele friguroase din an, opteaza pentru caciuli groase, care sa se muleze pe capul copilului si sa-i asigure confortul termic. Pentru restul perioadelor din an, cateva caciuli din bumbac sau palariute subtiri vor fi cele mai potrivite accesorii pentru iesirile in aer liber!

Incaltaminte confortabila

Incaltamintea este un alt element pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand vrei sa aduci un plus in garderoba celui mic. Opteaza pentru modele de incaltaminte cu talpa flexibila, cu ajutorul carora cel mic sa poata merge corect, fara a depune efort. Pentru tinutele de zi cu zi, perechi de incaltaminte precum sneakersi sau tenisi sunt cele recomandate, in timp ce pentru ocaziile speciale poti incalta copilul cu balerini pentru fetite sau pantofi eleganti pentru baietei. Incaltamintea recomandata pentru cei mici ramane insa cea sport, in care acestia sa se simta confortabil si sa se poata misca in voie.

Introdu si tu aceste articole vestimentare de baza in garderoba copilului tau si cu siguranta vei reusi nu numai sa-i creezi cele mai frumoase tinute, ci sa-l faci sa se simta cat se poate de confortabil in tinutele alese!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!