Locuinta spectaculoasa in care sta Cristiano Ronaldo in Torino

in Arhitectura

Cristiano Ronaldo, starul echipei Juventus, locuieste intr-o vila impresionanta din Torino.

Locuinta Cristiano Ronaldo, Torino

Fotbalistul portughez are una dintre cele mai frumoase case din Torino, printre facilitati fiind o piscina interioara si una in aer liber, o sala de gimnastica, o sala de joaca uriasa si o priveliste impresionanta.

Cristiano Ronaldo are patru copii si astfel avea nevoie in casa si de o sala de joaca pe masura. Aceasta este decorata cu pereti albi si covoare verzi, in timp ce are si o castel urias si un tobogan, alaturi de sute de jucarii si un televizor urias. De asemenea, aici se mai afla si o canapea uriasa, accesorizata cu perne cu imprimeu de leopard.

Un alt punct forte al acestei locuinte este piscina interioara de lux. Este insotita de o marmura monocroma, care face ca totul sa para luxuriant.

In camera de zi, Ronaldo are un coltar urias si covoare verzi, pe care se afla perne din nou cu imprimeu de leopard, care sunt inscriptionate cu initialele numelor lui Cristiano si Georgina, iubita sa.

De asemenea, Ronaldo are numeroase tablouri cu el si familia sa pe peretii casei din Torino.

Cristiano Ronaldo se pregateste de EURO 2020

Cristiano Ronaldo este pe cale sa incheie un nou sezon bun in tricoul lui Juventus Torino, in care este golgheterul echipei. Pentru Ronaldo nu va avea o pauza prea lunga, deoarece va merge cu nationala Portugaliei la EURO 2020, unde este al doilea favorit pentru titlul de golgheter al competitiei, conform cotelor de pe NetBet pariuri sportive.

Ronaldo are cota 9.00 sa fie golgheterul competitiei si este depasit doar de Harry Kane, care are cota 7.00. Romelu Lukaku (cota 9.00), Kylian Mbappe (cota 11.00), Antoine Griezmann (cota 15.00) si Alvaro Morata (cota 15.00) sunt urmatorii favoriti.

Cristiano Ronaldo are amintiri placute de la ultima editie a Campionatului European, reusind sa castige titlul continental cu nationala Portugaliei.

Cristiano are 103 goluri in cele 173 de meciuri pentru nationala Portugaliei.

Ce avere are Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo are o avere estimata la 500 de milioane de dolari. Potrivit Forbes, Cristiano castiga anual 105 milioane de dolari, din salarii si sponsorizari. Este al doilea sportiv din lume in topul celor mai mari castiguri.

Printre companiile care il sponsorizeaza sunt Nike, Clear si Herbalife.

Cristiano Ronaldo a investit banii castigati in hotelurile pe care le are in Portugalia, in case de lux, masini, dar si-a creat si un brand de pafumuri si de haine.

De asemenea, el face si munca de caritate, ajutand tineri din mediul defavorizat din intreaga lume.

Cristiano Ronaldo e unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur de cinci ori, ultima data in 2017.

La nivel de club, Cristiano a castigat trei campionate interne cu Manchester United, dar si Liga Campionilor in 2008. Cu Real Madrid a castigat doua titluri in La Liga si patru Ligi ale Campionilor.

De la transferul la Juventus, Cristiano a castigat de doua ori titlul in Serie A.

Cu nationala Portugaliei este campion european in 2016 si a castigat si Liga Natiunilor in 2019.

In aceasta perioada se discuta insa intens si despre posibilitatea ca Ronaldo sa plece de la Juventus Torino. Gruparea lui Andrea Pirlo are un sezon slab si nu reuseste sa castige titlul si are astfel probleme financiare.

Iar Cristiano Ronaldo este nemultumit de parcursul echipei, motiv pentru care se gandeste sa plece. Potrivit presei internationale, echipele interesate de transferul lui Ronaldo sunt PSG si Manchester United. Iar francezii ar fi de acord sa-i satisfaca pretentiile financiare pentru a-l transfera.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!