Cum sa alegi mobilier si accesorii noi pentru dormitor?

in Decoratiuni

Renovarea dormitorului poate sa fie un lucru placut si revigorant, insa poate sa devina si putin "inspaimantator" atunci cand incepi sa te gandesti la preturi si costul greselii. Din fericire, alegerea mobilierului potrivit pentru nevoile tale este mult mai usoara daca-ti pui cateva intrebari inainte de a te indrepta spre showroom sau de a apasa "cumpara acum" in cosul de cumparaturi online. Si, bineinteles, daca apelezi la firma de design interior Timisoara.

Amenajari interioare Timisoara

Pentru cine este camera?

Cumperi mobilierul pentru propriul dormitor, camera copilului sau a adolescentului tau? Ia in considerare personalitatea celui care va folosi noua mobila.

Ai stabilit un stil decorativ?

Cand vine vorba de stiluri de decorare, contemporanul si traditionalul sunt doua dintre principalele categorii de design. Fiecare are diferie ramuri.

Daca esti un fan al tuturor lucrurilor contemporane si la moda, pregateste-te pentru a-ti renova dormitorul cel putin o data in fiecare deceniu. Contemporanul este o tendinta in continua schimbare. De asemenea, numit modern, acest stil se poate transforma in timp, dar are unele elemente comune care raman constante - este de obicei modular si elegant.

Stilul traditional este un aspect mai clasic. Acest aspect poate include, spre exemplu, tapete florale provinciale franceze si un pat cu baldachin, cu stalpi curbati.

Daca nu doresti sa te indrepti spre un singur stil, poti sa aranjezi camera in stiluri care sunt intre traditional si modern. Mai multe detalii si sfaturi despre stilurile decorative potrivite cu spatiul si personalitatea ta iti va putea oferi un designer de interior.

Design interior Timisoara

Care este bugetul tau?

Daca visele tale sunt mari, dar contul tau bancar nu este atat de mare, ai putea sa:

  • Cumperi lucrurile pe rand - cumpara acum o singura piesa de mobilier noua si asteapta pana cand iti vei putea permite sa cumperi si restul. Incepe cu ceea ce este mai important, in acest caz, patul.
  • Cumpara mobilier SecondHand
  • Alege un mobilier de o calitate mai slaba (care este, evident, mai ieftin), mai ales daca este destinat unui dormitor pentru oaspeti sau unei camere pentru copii. Pentru camera unui copil care ar putea sa aiba nevoie de revovare destul de des, nu este prea rentabil sa investesti in piese de mobilier foarte scumpe.

Este camera comuna?

Daca doua persoane impart camera, indiferent ca este vorba de doi frati sau un cuplu, gandeste-te cum ai putea sa imparti piesele de mobilier. Pot fratii sa imparta un pat supraetajat? Dar un birou sau o cutie de jucarii? Uita-te la dimensiunile camerei si analizeaza-ti posibilitatile de amenajare a camerei.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET BUCATARIE MASA MBS-2 CU 4 SCAUNE

Pret: 952,00 LEI 576,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!