Motive pentru care ar trebui sa iti faci mobila la comanda

in Decoratiuni

Se spune ca frumusetea este in ochiul privitorului. Fie ca este vorba de arta pe care o alegi ca sa-ti completeze peretele sau de mobilierul care iti decoreaza casa, elementele pe care le vezi in fiecare zi in propria locuinta iti reprezinta personalitatea. Si ce te poate reprezenta mai bine decat o mobila facuta la comanda, dupa preferintele personale?

Mobila la comanda

Cand te gandesti la stilul mobilierului, iti imaginezi ceva care sa defineasca frumusetea, elemente care sa fie atat functionale, cat si placute, dar este greu sa gasesti exact ceea ce cauti. Asadar, mobilierul personalizat poate fi cea mai buna alegere pentru tine. Iata motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru mobila la comanda:

Stil personalizat

Mobilierul ales dintr-un catalog sau cumparat din fabricile de mobila este probabil produs in cantitati mari, intr-un stil care sa atraga masele. Daca ai in vedere un anumit stil, o piesa personalizata iti permite sa creezi un element unic, care sa se potriveasca perfect cu locuinta ta.

De asemenea, cand optezi pentru mobila la comanda, vei avea la dispozitie o selectie mai larga de modele si materiale. Acest lucru iti ofera mult mai mult control asupra calitatii si iti permite sa combini modelele dorite cu materialele preferate. In plus, daca alegi sa-ti realizezi mobila la comanda, poti deveni oricat de creativ doresti, poti experimenta diferite stiluri si te poti bucura exact de ceea ce se potriveste cel mai bine preferintelor si nevoilor tale. Ce ar putea fi mai interesant decat sa ai sansa de a-ti construi mobilierul de vis?

Functionalitate

Spatiul din locuinta ta nu se potriveste intotdeauna cu ceea ce este disponibil pe piata. Proiectarea unei piese exclusiv pentru un anumit spatiu inseamna, de obicei, ca ii poti maximiza functionalitatea in anumite moduri. Mobilierul personalizat poate imbunatati capacitatile de depozitare. Chiar si cele mai dificile sau mai inguste spatii pot fi folosite cu ajutorul mobilierului potrivit.

Un mobilier la comanda are, de asemenea, capacitatea excelenta de a rezolva rapid orice provocare in ceea ce priveste spatiul, deoarece este adaptat exact la specificatiile tale si ar putea fi proiectat in asa fel incat sa poti expune cu usurinta anumite articole sau sa ascunzi altele. Si asta nu este tot, deoarece mobilierul personalizat iti permite sa incorporezi iluminare caracteristica, de exemplu in dulap, pentru a crea o ambianta blanda si eleganta intr-o camera pe timp de noapte.

Materiale care se potrivesc nevoilor individuale

Un alt avantaj este ca atunci cand optezi pentru mobilier personalizat, toata puterea de decizie sta in mainile tale. Ca urmare, nu trebuie sa te multumesti cu materiale mai slabe din punct de vedere calitativ, mai ieftine si uneori daunatoare sau toxice. In schimb, poti selecta materialele preferate, astfel incat sa te asiguri ca beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret.

Cu zeci de optiuni diferite de tesaturi si materiale, producatorii de mobila la comanda pot crea un aspect care reflecta stilul tau. De la clasic la casual, pana la rustic sau sofisticat, cu siguranta poti obtine mobilierul care sa te defineasca.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!