Cum sa optimizezi camera copilului cu biblioteci de perete

in Decoratiuni

Camera copilului este un spatiu ce trebuie adaptat in functie de varsta. Daca in primii ani de viata siguranta si spatiul de somn sunt principalele elemente de care trebuie sa ai grija.

Biblioteca perete camera copiilor

Odata cu inaintarea in varsta trebuie sa pui accentul si pe corpurile care satisfac necesarul de depozitare dar si pe cele ce tin de estetica. Cu siguranta, dulapul si biroul vor acapara atentia in special in primii ani de scoala, acestora trebuie sa le acorzi multa atentie pentru a avea certitudinea ca satisfac necesarul de spatiu pentru cel mic. In randurile urmatoare ne-am propus sa ne oprim atentia asupra bibliotecilor de perete si sa vedem cum pot imbunatati acestea camera copiilor.

Compacte - perfecte pentru camerele mici

Bibliotecile de perete sunt acele corpuri de mobilier care iti permite sa exploatezi incaperea pe verticala. Sunt foarte compacte si pot fi montate in incaperile mai putin spatioase dar si in cele mari. Poti monta biblioteci de perete deasupra patului si cel mic poate depozita colectia preferata cu carti pe care le poate lua rapid pentru a le citi povestea de seara. La fel de usor pot fi montate deasupra biroului si pot pastra o parte dintre materialele de studiu. Odata cu inaintarea in varsta vei observa ca necesarul de carti si materiale didactice va creste, deci si necesarul de spatiu va fi diferit fata de cel al copilului de scoala primara.

Culori neutre si texturi fine

Pentru a nu incarca incaperea selecteaza biblioteci in culori neutre. Daca vrei sa mizezi pe potriviri perfecte te orientezi catre biblioteci din pal alb. Pentru a adauga un vibe industrial dormitorului, poti selecta biblioteci cu cadru metalic. Acestea aduc o nota deosebita spatiilor cu personalitate.

In magazinele online poti descoperi o varietate mare de biblioteci, deci selectarea tipului potrivit nu este o sarcina foarte solicitanta. Pentru o amenajare armonioasa poti selecta si decoratiuni de perete moderne. Aceasta reusesc sa aduca echilibru si energie pozitiva in incapere. Fie ca alegi harti, ceasuri de perete sau rame de diferite dimensiuni, ai certitudinea ca decizia luata este cea mai buna.

Sursa de imagine:
Africa Studio / Shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!