Webinar TNI: Numar record de tranzactii imobiliare in perioada pandemiei!

in Targuri si expozitii

Te invitam la un nou webinar TNI!

Joi, 18 iunie, ora 12:00 o avem invitata pe Madalina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate ce ne va spune in ce aleg sa investeasca romanii in aceasta perioada si cum a reusit sa realizeze un numar record de tranzactii imobiliare in perioada pandemiei.

Webinar Targul National Imobiliar

Madalina Cheptea are 16 ani de experienta in imobiliare, a obtinut titlul de doctor in economie de la Academia de Studii Economice din Bucuresti, cu distinctia "Magna cum laude" si a publicat o lucrare de cercetare stiintifica intitulata "Piata imobiliara locomotiva a economiei romanesti".

Madalina are titlul de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle si este unul dintre fondatorii agentiei Raich&Raich Premium Real Estate.

Compania pe care a infiintat-o se adreseaza clientilor cu discernamant si fler in lumea businessului, care inteleg ce inseamna sa investesti intr-o proprietate si fac alegeri destepte, in urma unei analize atente a pietei.

Investitorii si dezvoltatorii imobiliari gasesc in Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil sa ofere consultanta economica, comparatii si analize profesioniste, servicii de evaluare corecta a proprietatilor, locatiilor si terenurilor, asa incat sa poata fi luate cele mai profitabile decizii.

Foloseste urmatorul link si inregistreaza-te ACUM la webinarul TNI, apoi salveaza evenimentul in calendarul tau!Linkul de acces gratuit la webinar il vei primi pe email, dupa inregistrare!

Link de inregistrare: CLICK AICI

TNI este aici pentru tine!

Sursa: Targul National Imobiliar

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!