TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

in Targuri si expozitii

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar echipa BDOBC Business Center, cel mai mare organizator de targuri imobiliare, anunta redeschiderea evenimentelor.

Cele mai bune filtre de apa

"Ne bucuram sa va invitam la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Targul National Imobiliar TNI unde aveti posibilitatea sa va conectati "in persoana" cu: potentialii clienti, liderii din industria imobiliara si cu presa de specialitate. Expozitia va avea loc in perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectand legislatia si recomandarile autoritatilor. Credem ca atata timp cat sunt respectate toate regulile de protectie si masurile de siguranta impuse de autoritati, persoanele interesate de evolutia pietei imobiliare merita sa beneficieze de acces la oportunitatile actuale de investitii.

In plus, am dat startul inscrierilor si la editiile TNI de anul urmator, acestea avand loc in perioadele 6-8 mai si respectiv 16-18 septembrie 2022, in aceeasi locatie.

TNI sustine tranzactiile imobiliare inca de la primul eveniment imobiliar organizat in anul 2005, iar in actualul context in care promovarea este foarte importanta, punem la dispozitia vanzatorilor de proprietati imobiliare o NOUA PLATFORMA de ANUNTURI. Agentii imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietati imobiliare, dar si persoanele fizice pot posta primii anunturi direct in portalul TNI: www.targulnationalimobiliar.ro

De asemenea, prima aplicatie mobila dedicata unui eveniment imobiliar este acum imbunatatita si ofera acces gratuit tuturor la cele mai recente STIRI IMOBILIARE, NOUTATI si INOVATII din domeniu." a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Targul National Imobiliar TNI.

Pentru ca Targul National Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din Romania, ci si unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participa profesionisti imobiliari din toata lumea.

"Continuand traditia, TNI isi extinde cooperarea internationala in 2021. Pe langa Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezenta altor Asociatii si Federatii imobiliare din Europa. De asemenea, standurile targului vor promova proprietati si din Spania si Cipru. Vom continua initiativa Conferintelor TNI in zona dedicata special, cu numeroase prezentari de proiecte si produse imobiliare, pentru a completa experienta vizitatorilor si participantilor la aceasta manifestare de prestigiu in domeniul imobiliar romanesc." a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Pentru a fi la curent cu toate stirile, noutatile si oportunitatile imobiliare va invitam sa descarcati GRATUIT aplicatia de mobil TNI, ce este disponibila atat pentru Android, cat si pentru IOS. Iar daca sunteti direct implicat in piata imobiliara, contactati organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai buna oferta de participare la evenimentele din 2021 si 2022!

Targul National Imobiliar TNI

Evenimentul de referinta al pietei imobiliare din Romania

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internationali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella

Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Curierul National; Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa si gradina; Agerpres; Mediafax; Bursa Constructiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Arena Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!